Mellomsesong SALG
Skinnstøvler & Country Boots

Skinnstøvler & Country Boots

Skinnstøvler er en absolutt nødvendighet til hverdagen i stallen. De er holdbare, pustende og svært komfortable å bruke. I den kalde årstiden kan du også bruke skinnstøvler som dette med fôr. Behagelige skinnstøvler holder beina varme og tørre.
24 artikler

Kjøp Skinnstøvler & Country Boots på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Skinnstøvler til dame

Skinnstøvler er ikke bare svært allsidige i stallen, de har også en lang historie og er et ikonisk fottøy i hverdagen. Uansett om de har et bredt eller smalt, kort eller langt skaft, hører skinnstøvler av høy kvalitet hjemme i ethvert skoskap. Enten de har et klassisk snitt som du bare drar på deg, om de kommer med glidelås eller lisser, så er skinnstøvler stilige, svært praktiske og setter et spesielt preg på ethvert antrekk.

Skinnstøvler med et flott utseende

Skinnstøvler av høy kvalitet er et svært allsidig fottøy, og oppfyller flere funksjoner samtidig. Den perfekte skinnstøvelen med sitt høye og vanligvis tettsittende skaft gir god beskyttelse for legger og ankler. Den har et stødig grep rundt leggen, men er samtidig smidig og behagelig å ha på. En lav hæl gir nødvendig grep selv på gjørmete underlag, noe som gjør støvlene ideelle også ute på tur. Med skinnstøvlene vil ikke beinet skli gjennom stigbøylen, og du risikerer ikke at foten setter seg fast. Foruten den klassiske westerninspirerte skinnstøvelen, finnes de i mange forskjellige design. Spennende detaljer som søm, metallspenner og iøynefallende snøring gjør hver støvel unik i sitt utseende.

Skinnstøvler – i høy kvalitet, for enhver smak

Skinnstøvler kjennetegnes ved at de er spesielt robuste og slitesterke. De er vanligvis laget av skinn i høy kvalitet. Ideelt sett bør skinnstøvlene dine være vanntette, men også vannavvisende skinnstøvler er veldig populære ettersom de er pustende. En tykk gummisåle demper bevegelsene dine godt. Den karakteristiske strukturen på sålen gjør vinterstøvler spesielt motstandsdyktige mot glatte og våte forhold. Skinnstøvler fra Ariat, derimot, har crepesåler. Den innovative Pro Crepe yttersålen fra Ariat er en gummiblanding som er sklisikker, spesielt lett og likevel svært slitesterk. I den kalde årstiden bør du gå for vinterstøvler. Termostøvler er spesielt isolerte og fôret med behagelig syntetisk skinn, eller ekte saueskinn.

Sjekk ut det store utvalget av skinnstøvler i høy kvalitet som passer stilen din. Enten Ariat, Harry's Horse eller Mountain Horse - du finner dem alle på Horze.

Til tross for det brede bruksområdet for skinnstøvler, bør du fortsatt velge mer spesifikke ridestøvler dersom du skal drive aktivt med sprang eller dressur. Et godt alternativ til ridestøvler er kombinasjonen av ridesko og leggchaps.

Toppkategorier