« Tilbake / Rytter / Ridestøvler og ridesko / Ridebukser

Ariat Ariat Ridgeback landsstøvler for menn

1.999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 12 % fra 800 kr eller 16 % fra 1200 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 12% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.06.2024.
Farge: Oily Distressed Tan
Oily Distressed Tan Ariat Ridgeback landsstøvler for menn
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Slitesterk og lett med maksimal demping, dette er en støvel som ikke er redd for litt hardt arbeid (eller hardt spill). Og sjekk ut den sålen: En morsom, gjennomskinnelig såle legger til stil og prakt, spesielt når det er på tide å sparke opp støvlene.

Egenskaper:

  • ATS®-teknologi gir ergonomisk støtte i ujevnt terreng. Fjernbar All Day Cushioning-innersåle FLX Foam™-mellomsåle har en lett, fjærende følelse som demper hvert trinn Clear Duratread™-såle med unikt grafisk firerads stingmønster Ariat inkluderer deg i sin dedikasjon til miljøvern. . Ved å kjøpe dette produktet støtter du ansvarlig produksjon av skinn hos Leather Working Group-sertifiserte garverier.

Teknisk beskrivelse:

Fullnarvet skinnfot og øvre Mesh-fôr 100% skinn

Produkt-ID: C0EY0

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: