Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
-40%

Horze Evelyn pustende hansker til dame

Produkt-ID: 31680

kr 149,40
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Evelyn pustende hansker til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Sommerhansker med sofistikert styl som gir godt grep på tøylene i varmen.


Med disse nydelige hanskene får du en flott stil enten du er på trening eller stevner. Disse pustene hanskene er svært tøyelige, gir et godt grep og er svært fleksible i håndflaten.


Egenskaper:


  • Stilfulle og svært komfortable sommerhansker
  • Tøyelig & pustende lycra på toppen
  • Godt grep & tøyelig håndflate

Teknisk beskrivelse:


100% polyamid/spandex med PU-lær.


Vaskeanvisning:


Tørkes av etter bruk med varmt vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Passer perfekt!
5 Likes

Jeg hater å si at disse 'passer som en hanske', men det gjør de absolutt. Jeg elsker materialet og det faktum at lysbildet kommer på plass uten å måtte lukke en bånd eller borrelås.

Pustende hansker Horze Evelyn
5 Likes

Bestilte hansker Horze Evelyn farger Dark Navy, størrelse 7 på min 17.4. Jeg var fornøyd med kjøpet! De ser stilige ut, materialet er trivelig, strekker seg perfekt og ikke gnir. Det er litt vanskelig å bruke telefonens sensor, men å finne riktig kontaktpunkt er ikke noe problem :)

Elsker disse hanskene!
3 Likes

Disse hanskene er laget av et lett elastisk materiale som er veldig behagelig. håndflatene og innsiden av fingrene er laget av et mer greit skinnmateriale, men de var nær kontakt og raske til å tørke. de hjalp hendene mine til å føle seg kule og komfortable hjemme og i utstillingsringen.

Brukervennlige hansker
2 Likes

Jeg ELSKER disse hanskene fordi de er enkle å ta av og på av svette hender. Stoffryggene holder hendene svale og håndflatene er laget av et syntetisk gripemateriale som faktisk griper tak. Jeg har hatt så mange andre hansker med 'griper'-palmer som ble til glatte silisiumhender som gjorde at jeg grep for stramt. Jeg vasket disse med Melp etter 4 konkurranser, og de kom rene ut på stoffet, men håndflatene beholdt litt av den svarte flekken. Men de ser fortsatt bra ut fra bakken, og fingrene var akkurat passe lengde for min størrelse 7 hender. Prisen er enestående for så fine hansker. Den reflekterende stripen på ryggene er en fin touch når du sykler tidlig om morgenen. Jeg skal kjøpe et par til den daglige treningen min og se hvor godt de holder på. Jeg vil holde deg oppdatert.

Hansker
1 Likes

Litt dårlig passform... også savner jeg en bårrelås over håndleddet... eller bra!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.