Spar opp til 60% på Horze, B Vertigo og fler. *
Spar nå

Sporer

Sporereimer finnes i både lær og nylon, alt etter behov. Sporereimer bør byttes ut regelmessig, både på grunn av sikkerhet og utseende.

Dine filtre:
67 artikler

Sporer er et flott hjelpemiddel i mange disipliner, og Horze har en rekke modeller å velge mellom.

Sporer fra Horze kommer i alt fra enkle, flate og runde modeller til mer seriøse varianter med kuler eller hjul. Noen Horze sporer er dekorert med krystaller på siden for litt ekstra bling. Velg den sporen som passer deg og hestens behov, men vær alltid forsiktig når du bruker dem. Målet med bruk av sporer er å gi hesten en mild oppmuntring samtidig som man forsterker virkningen av sjenkelen. Sporer skal aldri brukes til å skade en hest. Husk å sjekke regelverket i din disiplin før du kjøper sporer, slik at du får dem du trenger. Horze sporer er laget i rustfritt stål av høy kvalitet slik at de beholder glansen og varer lenge. De har forøvrig anti-rust finish.

Sporereimer bør jevnlig byttes ut både på grunn av sikkerhet og at de skal se bra ut.

Når du skal bytte ut sporereimene, finner du en rekke varianter hos Horze. Få en personlig stil med spesielle eller artige reimer med rhinestones, krystaller eller andre merker. For en mer tradisjonell stil til en klassisk og formell setting, velger du reimer i svart lær. Sporereimer i web er perfekte til daglig bruk, og ettersom det ikke er hull i dem til feste, kan de festes hvor som helst slik at du får plassert dem helt perfekt på foten. Horze sporereimer er rimelige, og vi har et stort utvalg slik at du kan bytte dem ut ved første tegn til slitasje.