JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze Essex sporereim

Produkt-ID: 39906

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Essex sporereim
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Essex sporereim
Beskrivelse

Beskrivelse

Spesielle sølvfargede reimer med krystaller gir disse lærreimene av god kvalitet et flott utseende.


Den solide lærreimen til sporer av høy kvalitet er pyntet med fin sølvfarget tråd og Crescendo-logoen. De sølvfargede spennene er pyntet med skinnende hvite krystaller, som gjør dem elegante.


Egenskaper:


  • Elegante sporereimer i lær
  • Krystalldekket sølvfargede spenner
  • Crescendo logo brodert i sølvfarget tråd

Teknisk beskrivelse:


100% ekte lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt dem, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærprodukter ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Se topp, flop av kvalitet ...; - (((((
0 Likes

Først var jeg veldig glad for sporen stroppene. Selv om læret er veldig tynt, er stroppene enkle å ha på. Men selv om det bare er to måneder i bruk, er ikke en strass på venstre sporer stropper i spennen. Ved enhver bruk har jeg mistet en. Morsomt, bare igjen. Alle er på riktig spenne. Selvfølgelig håndterer jeg stroppene nøye; Jeg berører ikke noe sted og de faller heller ikke ut av hånden min. På venstre side falt steinene bare ut.

Gode basale gyteremmer
0 Likes

Jeg liker disse sporrene. Fantastisk myk og har vart godt, har nå vært i daglig bruk i nesten et år og har ikke tøyd eller mistet fargen. For kun kvalitet gir jeg det 4 stjerner fordi diamantene drypper lett og nå er det bare halvparten igjen, men jeg tror jeg vil kjøpe disse for andre gang. Jeg kan anbefale.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.