Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Sprangbelegg

Beinbeskyttere til hester gir støtte under sprang og hard trening. Stryksokker beskytter det sårbare området på koden mens hesten hopper, og beskytter mot forstyrrelser.

Dine filtre:
74 artikler

Beinbeskyttere er ideelle til å spare hesten din for stryk og slag under trening.

Bruk støttende stryksokker på din neste sprangtrening for å beskytte og forebygge skader. Stryksokker er laget for å beskytte hestens bakbein, og hindrer kuler og blåmerker som et resultat av at hesten treffer bommer eller egne bein enten under trening eller ute i luftegården. Horze har et stort utvalg av solide beskyttere med enkle festeordninger. Unngå skader og gi hesten støtte der den trenger det.

Stryksokker er et godt valg når du vil beskytte hestens sårbare bakbein mot skader.

Stryksokkene er lette å feste, med solide og trygge borrelåser. Gi hesten et ekstra, pustende lag med beskyttelse på neste trening med Horze stryksokker, som har komfortabelt og holdbart neoprenfôr. Kombiner stryksokkene med hvilke som helst belegg eller beskyttere til frambeina, slik at hesten får full beskyttelse på alle treninger og sprangbaner. De er også fine å bruke i luftegården, ettersom også lek kan føre til kuler og skader på hestens bein.