FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Veredus TR PRO Frambein

Produkt-ID: 19241

kr 885,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Veredus TR PRO Frambein
Velg størrelse Størrelsestabell
Veredus TR PRO Frambein
kr 885,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Veredus TR PRO Frambein
kr 885,00
Veredus TR PRO Bakbein
kr 549,00
Veredus TR PRO Frambein
Beskrivelse

Beskrivelse

Senebeskytter som er åpen i front, i neopren kombinert med lycra. Slagbeskyttelsen er laget av POLYFLEX (elastisk polyuretan), og den er utstyrt med to elastiske stropper og dobbel borrelås for sikker lukking. Gir utmerket beskyttelse samtidig som vi har redusert både tykkelse og vekt. Selges i par.


Egenskaper:


  • Vanntett
  • Enkel å vaske
  • Tough Lycra edging

Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gode produkter, men dårlige størrelser
0 Likes

Gangartene er veldig vakre, men det er virkelig en stor forskjell mellom størrelse S og størrelse M. Dermed er størrelsen S praktisk talt en størrelse shetland, og direkte størrelse M er en størrelse hest! Som et resultat, ingen mellomledd ... Mens beskyttelseskulene kutter riktig. Synd ...

Veldig bra produkt
0 Likes

Vakre gangarter. God valuta for pengene. Standard størrelse. Vær forsiktig med kulebeskyttere som kan være litt små sammenlignet med brettet tidligere gangartere som respekterer størrelsene.

Beautiful
0 Likes

Ordered size M in brown, needed to wait extra tim, but it was worth it! They fit my lease horse really well and look really elegant. The inside of the boots in nice and soft, velcros look sturdy. Hope they will hol up for long time :) Size M fits like full size.

Størrelse: Normal
Toppbeskyttelse som passer til vår B-ponni
0 Likes

Så lenge før vi fant bendeksler som passet til B-ponnien vår. Disse satt som en smekk og et pluss fordi de også ser bra ut. http: //www.nelliegöthberg.se/allmant/nya-benskydd-veredus-tr-pro/

Størrelse: Normal
Klasseklokker :-)
0 Likes

Endelig leggings som passer til den gigantiske høyresiden min :-) Har alltid problemer med å kjøpe leggings fordi han har så slitne ben, slik at skodden aldri gikk ordentlig (skodden er for kort). Dette er eksplosjonen og omgir også beinet hans ordentlig :-) Hvis jeg trenger noen igjen, dette igjen og igjen. Flott passform :-)

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.