Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Zandona Carbon Air senebelegg

Produkt-ID: 19452

kr 1.599,00
(Pris inkl. MVA)
Zandona Carbon Air senebelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Zandona Carbon Air senebelegg
kr 1.599,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Zandona Carbon Air senebelegg
kr 1.599,00
Zandona Carbon Air fetlock
kr 989,00
Zandona Carbon Air senebelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Produsert i Italia. "CARBON AIR senebelegg" er utviklet for å beskytte spranghester fra kollisjoner og blåmerker på forbeinets kode og deler av pipen. Samtidig som den er med å støtte senene. De er laget med en utsidig TPU struktur med differensiert tykkelse, perforert neopren som er ventilert med 6 luftekanaler over koden. Mellom TPU strukturen på utsiden og neoprenen på innsiden finnes det Gel-Tech der det er nødvendig. Den virker støtdempende og gir komfortabel polstring. Under skallet på utsiden ligger det karbonfiber som termisk isolerer leddene fra varmen som genereres av ekstern friksjon, og samtidig øker den mekaniske motstandsevnen mot støt. På innsiden finnes det en flex-sone som er nødvendig for å gi maksimal bevegelsesfrihet for beinet. De elastiske reimene med "quick-release" funksjon er laget for også og sikkert kunne låses, de er utformet med et dobbelt låsesystem (horisontalt / vertikalt). Dimensjonen og den ergonomiske formen er utviklet etter en nøyaktig kopi av beinstrukturen, noe som garanterer en perfekt plassering på beinet.

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Zandona-beskyttelse
0 Likes

Veldig fornøyd med beskyttelsene mine at jeg gledet meg til kvaliteten, finishene er perfekt, enkle, raske å installere og vedlikeholde størrelsen perfekt anbefaler jeg uten å nøle. min hoppe er veldig følsom for lemmer Jeg har aldri følt meg komfortabel i disse bevegelsene

Størrelse: Normal
Zandona Carbon air.
0 Likes

Jeg har ingenting å si om disse gangartene. De er bare topp, størrelsen (hvis valgt) er perfekt, benene beveger ikke lemmer og jeg føler hesten min lysere og med en bedre tilnærming til hinderet og en bedre mottakelse. Jeg nølte med å kjøpe dem, men til slutt angrer jeg ikke på valget mitt i det hele tatt. Jeg anbefaler dem! Jeg finner den mest attraktive for den foreslåtte kvaliteten!

Størrelse: Normal
sporty og perfekt kuttet
0 Likes

Jeg hadde Kentucky Horsewear tidligere, men de skulle ikke til min nye hest på 1m75. Jeg tok størrelse L, beskyttelsen passer perfekt til hestens medlemmer ved å dekke all sen. De er stilige og veldig sporty.

Størrelse: Normal
topp
0 Likes

samt veredus, samme kvalitet. faller veldig bra, gelen er topp, ventilasjonshullene diskret åpning enkel lukking og veldig ganske veldig enkel. det endrer veredus som alle har for tilsvarende kvalitet og tekniskhet.

Størrelse: Normal
perfekt
1 Likes

De beveger seg ikke på lemmene, er luftige, komfortable med en veldig tykk innvendig polstring, men også veldig elegante. For å se i bruken. Jeg anbefaler dem fordi billigere enn Veredus og bedre kvalitet !!!!!

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.