FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Zandona Superior senebelegg

Produkt-ID: 19372

kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Zandona Superior senebelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Zandona Superior senebelegg
kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Zandona Superior senebelegg
kr 1.249,00
Zandona Superior kodebelegg
kr 949,00
Zandona Superior senebelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Produsert i Italia. "SUPERIOR senebelegg" er utviklet for å beskytte spranghester fra kollisjoner og blåmerker på forbeinets kode og deler av pipen. Samtidig som den er med å støtte senene. De er laget med en utvendig TPU struktur med differensiert tykkelse, perforert neopren som er ventilert med 6 luftekanaler over koden. Mellom TPU strukturen på utsiden og neoprenen på innsiden finnes det Gel-Tech der det er nødvendig. Den virker støtdempende og gir komfortabel polstring. På innsiden finnes det en flex-sone som er nødvendig for å gi maksimal bevegelsesfrihet for beinet. De elastiske reimene med "quick-release" funksjon er laget for også og sikkert kunne låses, de er utformet med et dobbelt låsesystem (horisontalt / vertikalt). Dimensjonen og den ergonomiske formen er utviklet etter en nøyaktig kopi av beinstrukturen, noe som garanterer en perfekt plassering på beinet.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Skikkelig bra
0 Likes

Jeg har vært veldig fornøyd med disse gamachene, og de er av god kvalitet :) Jeg anbefaler dem på det sterkeste selv om prisen er veldig høy. Men alt i alt, superkule gamacher :)

Størrelse: Normal
favoritter
0 Likes

God passform og materialer som ikke tillater grus eller småstein, enkle å holde rene og også veldig fine. Fornøyd!

Størrelse: Normal
beskyttelse
2 Likes

En fin beskyttelsesmodell, som er i samme tidsklasse og av god kvalitet, lar pusten til hestens medlemmer og beskytte støt

Størrelse: Normal
Super god benbeskyttelse
0 Likes

Hvor bra! Beskytter ypperlig og er enkel å ta på. Myk og behagelig mens du gir god støtte. Og de er like gode som alle andre! Definitivt rimelig.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.