Spar opp til 15% på alt fra Horze & B Vertigo ridebukser og ridetights!
Spar nå

Sprangpisker

Ridepisker til turridning eller trenings fås i mange lengder og varianter. Velg sprangpisk til sprang eller ridepisk til tur- og hverdagsridning.

Dine filtre:
16 artikler

Ridepisker er et godt og allsidig hjelpemiddel til sjenkelen, eller til å oppmuntre en sta ponni.

Horze har en rekke pisker i forskjellige lengder og farger som passer enhver rytter på tur eller bane. De komfortable håndtakene på piskene fra Horze gjør dem enkle å holde, og brukes bak beinet eller på skulderen som en ekstra oppmuntring når det er nødvendig. En lett ridepisk fra Horze med eller uten løkke på håndtaket er et godt verktøy til å få hesten frem, og gi en ekstra korrigering når man måter en ny hindring. Riktig bruk av pisken kan hjelpe hesten med å bøye seg og vike for sjenkelen når det er nødvendig. Ta med deg en pisk på tur, slik at du kan hjelpe hesten din over nye elver og broer.

Sprangpisker fra Horze kommer i artige farger og flere farger, men en flat flapp i enden som lager en skarp klappelyd.

Den gir ikke samme kraft på slaget som andre pisker. Sprangpisken kan oppmuntre hesten når den skal hoppe et fremmed hinder eller trenger litt ekstra energi i terrenget. Sprangpisker fra Horze er kjekt å ha på salrommet, og kan matches med resten av Horze sortimentet. Håndtaket på Horze sprangpisker og pisker er laget for å ligge komfortabelt i hånden din, og de skal ikke skli selv om det regner eller hesten svetter.