Mellomsesong SALG
Stalldekken

Stalldekken

Stalldekken er myke og varme – de er det perfekte valget for å holde hesten komfortabel når den står inne i stallen, samtidig som den fritt kan bevege seg rundt i boksen sin.
129 artikler

Kjøp Stalldekken på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Beskytter innendørs

Et ideelt stalldekken er robust, varmt og komfortabelt for hesten. Stalldekken er laget for å brukes innendørs. Mens utedekken har styrken og beskyttelsen for å beholde varmen utendørs i kaldt og vått vær er et stalldekken ikke like robust. For hester som bruker dagene ute og nettene inne vil det være godt for hesten å bruke et eget dekken innendørs. Mange stalldekken kommer med vanntette egenskaper som beskytter hesten mot fukt når den legger seg ned, men de er mykere og mer komfortable å ha på seg. Mange stalldekken kommer med sterke gjorder, haleflapp som beskytter mot trekk og glatt innside for å forhindre gnag. Stalldekken med hals gir ekstra varme til hesten dersom du trenger det. Du kan også bruke ditt favoritt-utedekken med et mykt, varmt stalldekken under for å få en tilpasset løsning for din hest. Myk vattering gjør at luften kan sirkulere i stalldekkenet, og dermed bidrar til å opprettholde den riktige kroppstemperaturen til din hest. Horze tilbyr stalldekken i mange ulike tykkelser og stiler fra toppmerker som Bucas, Horseware, Back on Track og Kentucky.

Den ideelle tykkelsen på et stalldekken om vinteren avhenger av hesten, temperaturen ute og hva slags stall den står oppstallet i. En barbert hest vil ha stor glede av et stalldekken, da den normale isoleringsevnen blir borte når pelsen blir borte. Jo lavere temperatur det er der hesten står, jo tykkere stalldekken trengs for å kompensere for den tapte pelsen.

På høsten kan du starte med et på 100 gram. Under vinteren bør tykkelsen øke til for eksempel 300 gram. Du kan også bruke et 100 grams stalldekken som en liner til et annet stalldekken om du ønsker enda bedre varmeegenskaper.

Bortsett fra hester som er barberte, vil både eldre hester og syke hester kunne nyte godt av et stalldekken. Et stalldekken kan også være fint for friske hester hvis de ofte utsettes for trekk, holdes i kaldstall eller er på reise. En sunn hest som ikke er barbert vil ikke plages av kulden i seg selv, men det kan bli ukomfortabelt for dem om det blir høy luftfuktighet, vind eller trekk.

Ikke alle stalldekken er vindtette og vanntette, men disse faktorene er en nødvendighet når hesten skal oppholde seg utendørs. Du kan bruke stalldekkenet ditt som et underdekken til et vanntett dekken. Da får du den ideelle kombinasjonen: varmen til stalldekkenet, pluss de vann- og vindtette egenskapene til utedekkenet.

Toppkategorier