Mellomsesong SALG
Stallsko

Stallsko

Stallsko gir støtte og komfort under ditt daglige stallarbeid, og gir et holdbart og trygt skotøy når du møkker og jobber rundt i stallen.
116 artikler

Kjøp Stallsko på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Stallsko – din perfekte samarbeidspartner til stallarbeid

Som rytter og hestemenneske vet du alt om de små jobbene i stallen som kommer igjen og igjen. Møkking, å gå gjennom gjørmete paddocker, du kommer over arbeid som ikke passer seg å gjøre i dine fine ridestøvler eller ridesko. Disse passer enkelt og greit bedre til ridning enn til stallarbeid.

For arbeid rundt om i stallen kan det være du vil vurdere en stallsko som er pustende og laget av lett materiale om sommeren, og en fôret, og gjerne vannavvisende eller vanntett stallsko for det kalde, våte været om vinteren. Iblant kan det være viktig å beskytte deg selv og føttene dine, og da er det lurt å velge stallsko med vernetå. Hvis hesten din er litt klumsete vil også tærne dine være beskyttet med vernetå.

Komfort og andre egenskaper til stallsko

Ettersom stallsko skal brukes til stallarbeidet er de nødt til å passe bra. De bør også se bra ut, og matche stilen din. I Horze sitt utvalg vil du finne fargerike, lette stallsko for damer, samt mer solide, vanntette og fôrede versjoner, samt stallsko med hæl. Med disse kan du hoppe rett i salen etter stallarbeidet og dra på ridetur uten nødvendigvis å tenke på at du må bytte sko først. Sjekk ut vårt brede utvalg av stallsko og finn det paret som passer deg best.

Stallsko skal fremfor alt være komfortable! De skal tross alt støtte deg i dine daglige oppgaver rundt i stallen, noe som tilsier at de vil være mye på beina dine.

Såler med antiskli, fast støtte, enkle å ta av og på – alt dette er viktige kriterier når du skal velge deg en god stallsko. En god fotseng og fast støtte ved ankelen er også viktig, samtidig som du skal like utseendet på skoen slik at du alltid liker å ta dem på seg.

Til vinteren kan det være verdt å velge en stallsko med fôret innside for å holde beina varme. En vannavvisende eller vanntett ytterside er også viktig når du går rundt i stallen på vinterstid.

Toppkategorier