Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Spirit stallsko

Produkt-ID: 38035

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Spirit stallsko
kr 399,00
Horze Clara vinter-ridestrømper i ullmix
kr 89,00
Horze Spirit stallsko
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse slitesterke stallskoene vil gjøre stallarbeidet til en glede.


Praktiske, slitesterke stallsko som er komfortable, sikre og gir et godt grep når du møkker eller fôrer. Den enkle borrelåsen, varme frottéfôre og oxfordnylonen øverst er komfortabel og støttende.


Egenskaper:


  • Praktiske stallsko
  • Varmt frottéfôr
  • Oxfordnylon øverst
  • Enkel borrelåslukking

Teknisk beskrivelse:


Horze Spirit stallsko.


Vaskeanvisning:


Skyll i vann. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stallsko
4 Likes

Ingenting galt med skoene mer enn det tilsynelatende var store størrelser. Dessverre observerte jeg ikke det generøse retursystemet mitt før jeg prøvde skoene utendørs (ikke i stabile omgivelser). Hvis jeg hadde lest ordentlig om, ville jeg kommet tilbake for å få et par i størrelse 42 i stedet. Med vennlig hilsen Rolf Hallberg

Bare rett opp og matchende i størrelse!
3 Likes

Borrelåsfestene gjør det enkelt å sette på og ta av, bredden kan reguleres godt. Buksebeina, z. Som et par jeans, lett kan bæres i den, kan litt mer buksebein også være "stuet". Skoene er vanntette, og hvis gjørmen ikke går over ankelen, klistrer de seg ikke med normal til bred fot ;-) Med smale føtter trenger du minst tykke sokker eller pupper for en god passform på skoene. De er robuste og godt foret, en varm innersåle for sålene, jeg kan fortsatt forestille meg søt i skikkelig kalde temperaturer. De er ikke for tunge, men heller ikke lette. For prisen et godt tilbud!

Helt greie sko
1 Likes

Hvertfall til den prisen. Sømmen oppå den ene skoen gikk opp andre gang de var i bruk, men det kunne fikses. Skoene er ikke spesielt varme, så det må brukes ullsåler og strikkasokker inni når det er kaldt. Alt i alt helt greie sko, anbefales til de som trenger et par billige og greie stallsko.

Rimelige og greie sko
1 Likes

Disse skoene er helt ok med tanke på pris og bruksområde. Jeg brukte de også når jeg red, men de er ikke så varme så lønner seg å ha på ullsokker. Størrelse messig er de litt store i str. Jeg bruker 39/39-1/2 og kjøpte disse i 39 og allikevel er de romslige. Men egentlig ikke en ulempe da man får plass til ullsokker oppi som fyller det litt. Alt i alt en bra sko til en rimelig pris.

Gjør jobben! gnir litt på ankelbenet
1 Likes

Fornøyd med kjøpet. Ikke ultraestetisk, men det er ikke det vi ber dem spesielt om prisen. Gjør jobben sin! Hot. Ved ulemper fortjener den hardere delen av foten å bli litt avrundet ved malleolus fordi den kommer litt på. Jeg skal prøve å sette en liten såle i for å løfte foten litt og tømme beinet litt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.