Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Stallutstyr

Stallutstyr krever konstant vedlikehold for å ta vare på sikkerheten. Vi har redskaper, boksgardiner, stativer og annet tilbehør som gjør livet i stallen lettere.

Dine filtre:
107 artikler

Redskaper i stallen er helt nødvendig for å få et trygt og rent miljø.

Det er viktig å holde stallen ren og ryddig. Riktig oppbevaring av utstyret betyr også at hesten er trygg, og reduserer sjansen for skader om den kommer ut av boksen sin. Stallutstyret fra Horze er designet til å holde utstyret rent og uten skader. Kroker, transporttau, boksgardinger, rengjøringsprodukter, boksskilt, bøtteholdere, insektsfeller, tavler, oppheng, binderinger og til og med webkameraer. Listen er lang over produkter som hjelper til med å gjøre hverdagen enklere i stallen.

En ryddig stall betyr at hesten har det trygt og komfortabelt.

Heng opp en bøtteholder i hver boks, slik at hesten alltid har friskt vann tilgjengelig. En enkel kryssoppbinding gjør at du kan binde hesten på en trygg måte når du steller den. Gummihansker gjør rengjøring av bøtter og annet utstyr mye enklere når det er kaldt. En enkel slange med trommel gjør det mer praktisk å vaske både hest og utstyr. Horze har alt du trenger for å holde god orden i stallen.