-20% på Alt fra Horze *
Bruk koden: MIDWEEK
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Stativer og hengere

Kroker og knagger holder salrommet pent og ryddig, slik at du kan henge eller vise frem ditt dyre, verdifulle utstyr. Hold orden ved å henge opp grimer og leietau.

Dine filtre:
35 artikler

Hodelaghengere holder orden på både hodelag og andre ting.

Henger du opp noen hodelaghengere på salrommet, er det lett å holde orden på hodelagene. De er laget slik at nakkestykket på hodelaget henger i riktig fasong, og den hindrer at tøylene og martingalen fra å floke seg sammen. Man bør ikke bruke spiker eller kroker som ikke har denne spesielle kurven på toppen, hodelaghengerne ser ryddig og bra ut på salromveggen. Du bør også ha noen kroker i nærheten til grimer og leietau. Salhengere er utformet slik at de gir salen god støtte under oppbevaring. Du bør aldri legge utstyret ditt på bakken, salhengerne er enkle å montere, gir god støtte og gjør at salrommet ser ryddig ut.

Kroker gjør at du kan unngå at det dyre utstyret ditt av lær ligger på bakken.

Bruker du en rengjøringskrok er de enkelt å henge opp hodelaget og annet utstyr mens du rengjør det. Dekkenstenger er ideell til oppbevaring av dekken og tepper når de ikke er i bruk. Dekkenhengere er praktisk å ha på stalldøren slik at du har et dekken tilgjengelig. Flyttbare hengere gjør det lett å oppbevare salen på tur, og kan enkelt henges opp med kroker. Holder man orden på utstyret på tur blir det mindre stress, og du kan heller nyte stevnedagen.