Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze holdbar salhenger

Produkt-ID: 50000

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze holdbar salhenger
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze holdbar salhenger
Beskrivelse

Beskrivelse

Ta vare på salen din!.
Kjøper du Horze salstativ får du mye for pengene. Dette er nyttig utstyr. Lett vekt, passer til alle typer saler og kommer i fire forskjellige farger. Solid og lett å henge opp, den er perfekt når du vil ha orden på salene dine. Holder salen unna gulvet, så du unngår riper og skader og får derfor salen til å se ny ut lenge. Den er også nyttig og fin å bruke når du skal forberede salen for konkurranser og stevner. Nå vil det gå raskt unna å polere og ordne salen før bruk. Plastbelegg rundt stålet gjør stativet ekstra slitesterkt. På tide å bli bli mer ryddig? Se på vårt store utvalg av stativer og vesker som hjelper deg å holde det ryddig og organisert rundt deg.


Egenskaper:


  • Solide
  • Passer for alle saler
  • Lett å henge opp
  • Veier lite men er svært solid
  • Holder salen som ny
  • Hjelper deg å holde orden

Teknisk beskrivelse:


Plastbelagt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker den!
1 Likes

Denne salhengeren er helt super! har 2 av dem selv, å har hatt dem en god stund nå, di har vært skrudd opp å ned (di har blitt utsatt før noe røff behandling også) å ikke en skramme, ikke så mye som en liten ripe i lakken en gang! I tilleg er den svært lett å skru opp eller ned. Å så kan man jo velge mellom flere farger som rosa, sort å sølv så det ikke er noe problem å velge en farge man liker. Den er rett å slett super å ha da den holder salen/kjøreselen unna gulvet, og det beste er at salen/kjøreselen ikke blir liggende og "vippe" da salhengeren er svært stødig. Til sist vil jeg bare nevne kroken på undersiden og hvor genial den er! man kan henge stort sett det man ønsker på den, enten det er et hodelag, en grime, ridehjelmen eller noe annet!

0 Likes

Dette sadelstativet er fantastisk. Det hjelper med å få skapet mitt på låven min ryddet opp og organisert.

Kule farger
0 Likes

Jeg kjøpte denne saltholderen, fordi jeg syntes den rosa fargen var så vakker! Og hun ser enda bedre ut i live enn på bildet. Saltholderen passer for min vestlige sal, så vel som for den spanske moren min eller salen min. VS er virkelig noe for enhver smak, og det også for en så lav pris. En annen Pro er for meg at skruene som skal festes er de samme! Jeg kan bare anbefale det!

0 Likes

Jeg har nettopp fått mitt vakre sadelstativ i rosa funn eg uklokt vakkert er superfornøyd med det finner fin pris ikke for dyrt og god kvalitet anbefales absolutt skruene er superhendige

Flotte og solide sadelstativ!
0 Likes

Jeg har nettopp installert 4 av disse stativene i takrommet mitt og elsker dem. De er veldig solide (husk å bruke en piggfinner, selvfølgelig) og holder selv de tyngre dressursadlene mine lett. Jeg elsker at det er en hodekrok, slik at jeg kan ha et fullstendig takoppsett og det er passende for alle lengder og former på saler. Jeg har CC-er, AP-er og Dressur der fra størrelse 17 "-19", og de er alle trygge. Jeg gir definitivt disse stativene 2 tommelen opp. Også, billigere enn andre steder som bærer samme stil. Bare husk å måle for hodet / tøylene nedenfor når du henger. Og ikke glem, saler går foran foran. :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.