JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze holdbar salhenger

Produkt-ID: 50000

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze holdbar salhenger
kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze holdbar salhenger
Beskrivelse

Beskrivelse

Ta vare på salen din!.
Kjøper du Horze salstativ får du mye for pengene. Dette er nyttig utstyr. Lett vekt, passer til alle typer saler og kommer i fire forskjellige farger. Solid og lett å henge opp, den er perfekt når du vil ha orden på salene dine. Holder salen unna gulvet, så du unngår riper og skader og får derfor salen til å se ny ut lenge. Den er også nyttig og fin å bruke når du skal forberede salen for konkurranser og stevner. Nå vil det gå raskt unna å polere og ordne salen før bruk. Plastbelegg rundt stålet gjør stativet ekstra slitesterkt. På tide å bli bli mer ryddig? Se på vårt store utvalg av stativer og vesker som hjelper deg å holde det ryddig og organisert rundt deg.


Egenskaper:


  • Solide
  • Passer for alle saler
  • Lett å henge opp
  • Veier lite men er svært solid
  • Holder salen som ny
  • Hjelper deg å holde orden

Teknisk beskrivelse:


Plastbelagt stål.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott
0 Likes

Flott sadelstativ for prisen. Vil ikke kunne finne en bedre avtale med dette enn Horze. En klage er imidlertid at det virker som om stativene mine var litt forvridd (jeg snakker centimeter) til høyre. Dette påvirker ikke plassering av salen min i det hele tatt. Fortsatt en stor tommel opp!

Veldig holdbart og fint design!
0 Likes

Dette sadelstativet lever opp til navnet, holdbart! og jeg liker virkelig designet også! Generelt veldig glad og passer super godt inn i vårt nye salrom

Veldig bra sadelstativ til henging
0 Likes

Et virkelig godt sadelstativ da dette sadelstativet er i god kvalitet, holdbart og til en god pris

bla bla
0 Likes

Jeg kjøper sal for å feste den på en garderobe og toppsveisen brakk da jeg skrudd dem, så jeg la en ankel og jeg håper den vil holde!

stor
0 Likes

fungerer kanon! slitesterk, solid og rimelig :) Kjøpte en for min vestlige sal, også bare fordi jeg ikke finner noen holdbar salthenger for bare den vestlige salen, så dette fungerer utmerket! :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.