Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze kurv med kroker

Produkt-ID: 50050

kr 149,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze kurv med kroker
Beskrivelse

Beskrivelse

Kombinert kurv med kroker gjør det lett å holde orden!


Horze kurv med kroker er super mulighet for oppbevaring. Kurven er fin for oppbevaring av salver, pleieprodukter eller hva du måtte ønske, mens krokene er ideelle for leietau, grimer, etc! Det rette å kjøpe hvis du vil få det mer ryddig rundt deg!


Features


  • 2 i 1 stativ med kurv og kroker
  • Oppbevar flasker i kurven
  • Oppbevar leietau, grimer etc på krokene
  • Perfekt for å organisere
  • Lett å henge opp

Details


  • Plastbelagt metall
  • Med dimensjoner på 56 x 33 x 14 cm
Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

3 Likes

Må si denne skuffer ikke. Egentlig veldig spinkel hele greierne som man skulle tro ryker lett. Men denne er faktisk utrolig sterk. Har hengt oppe i ett år stapp full av tunge kjelldresser, jakker osv. Henges opp og ned ting hver dag og enda ikke en krok som er røket! Veldig snedig med hylle øverst for å legge luer og votter! Og ikke minst var den billig.

Utmerket for organisering
2 Likes

Dette hjalp meg helt med å organisere takskåpet mitt. Jeg hang dette på ved å bruke 3M-krokene. Jeg la mange flasker på stativet og hang så stoppere og hjelmen min fra bunnen. Racket holdt det hele. Elsker den rosa fargen også!

solid kurv
2 Likes

Kjempefin, flere knagger og plass til småting i kurven. Praktisk å ha i stallen , og den tar ikke for stor plass .

1 Likes

Dette er en veldig kul kurv. Kurvdelen har vært flott og rommer mange ting. Krokene er imidlertid litt små. Lunge linjen min vil ikke henge fra dem siden de er så små. De er bra for å henge børster osv.

Flott for oppbevaring foran i bås!
1 Likes

Jeg kjøpte disse for å plassere på stallfrontene for å hjelpe til med å henge de mange gjenstandene som ser ut til å samle seg på båsen, som haltere, fluemasker, krybbe stropper. Ikke bare tilfører det ekstra hengeplass, det er også en kurv for fluesprøyte, salve eller noe annet jeg trenger å ha hendig. Dette var en flott vare til en god pris.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.