Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze sjabrak og dekkenstige

Produkt-ID: 50043

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze sjabrak og dekkenstige
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold orden på dekken og sjabrak med dekkenstige


Dette er en utmerket måte å organisere deg på. Horze dekkenstige skal henge på en krok langt fra gulvet og sparer plass samtidig som salpad og dekken holdes tørre og rene. Skaff deg et par av disse og bruk dem til det du syntes er praktisk og ryddig. De kan også med rette brukes hjemme for oppbevaring av tepper, duker o.l

Holdbar og lett og bruke med fire metallstenger, langt kjede og krok for oppheng.


Features


  • Holder dekken og sjabrak rene
  • Plassbesparende
  • Enkel å bruke
  • Kan brukes til alt du syntes er praktisk
  • Lar salunderlag og dekken luftes og tørkes etter bruk
  • Veier lite med krok på toppen for enkelt oppheng
  • Solide pulverlakkerte stenger
  • Pakkes lett sammen for oppbevaring
Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Har 3 stykker av denne sorten. Disse holder veldig dårlig henger man dekken på alle stengerne, uansett om det er lette stall/fleece dekken. Da ryker desverre kjettingene. Bruker disse til å henge opp noen få sjabraker og belegg til tørk på. Sjabrakkene passer perfekt i mellom til å henge opp.

0 Likes

Bra for å henge både dyner og utklipp. Veldig praktisk å ta med til et møte eller lignende. Jeg følte at det bare var mulig å henge en gjenstand, skrape eller dyne på hvert trinn. Går tydeligvis med mer, spesielt scabrak, men jeg velger å bare ha en vare per trinn!

0 Likes

Jeg kjøpte dette dørdekselet (det større formatet) som jeg betalte 11 euro i salg, det er virkelig bra! Vi kan legge flere deksler der det er superbestandig. En enorm plassbesparelse med dette dekselet!

Solid, enkel å installere, ser fin ut.
0 Likes

Enkel installasjon, solid, fint utseende som gjenkjenner frontdekselet til første skudd.

Virkelig fin kvalitet
0 Likes

Absolutt elsker dette. Ikke for stor, men så langt holder to kjoleark, et nylonark og en kjøligere. Liker virkelig krom-maskinvaren og malte stenger. Veldig fornøyd med dette kjøpet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.