Nye produkter og bestselgere
Stevnejakker til dame

Stevnejakker til dame

Dressurfrakker gir deg stil og klasse når du rir, og er et must for den seriøse dressurrytter. Vis frem din gode smak med en elegang dressurjakke.
56 artikler

Kjøp Stevnejakker til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Stevnejakker til dressur er det korrekte valg til en formell konkurranse.

Klassisk marineblå eller svarte dressurjakker med elegante knapper og en smigrende passform passer alle kroppsfasonger. Velg en jakke med tre eller fire knapper foran og vår signatur-Z logo for å fullføre din bekledning. Den innsvingte fasongen på disse flotte dressurjakkene følger bevegelsene dine når du rir, slik at du får bevegelsesfrihet, sitter komfortabelt og ser svært bra ut når du rir inn på banen. Fløyelskrage eller lommer er detaljer som gir noen av jakkene fra Horze litt ekstra stil. Fang dommerens oppmerksomhet på ditt neste dressurstevne med en flott ridejakke fra Horze. Dressurryttere på høyere nivåer kan bruke vår klassiske dressurfrakk.

Dressurjakker i lette, kjølige tekstiler er perfekte på varme stevnedager.

Komfort og pusteevne er essensielt på varme stevnedager, og Horze stevnejakker er designet til å puste og ha rikelig med ventilasjon samtidig som den klassiske stilen bevares. Det regntette stoffet gjør at du ser bra ut til tross for en liten regnskur, og stoffet absorberer ikke vannet. Dobbel eller enkel splitt bak gir bevegelsesfrihet, og tekstilet er elastisk slik at det følger dine bevegelser uten å gnage. Den sporty og klassiske stilen på våre stevnejakker til dressur gjør at du blir lagt merke til når du utfører et perfekt program.