Horze SOMMERSALG starter nå!
Stevnejakker til dame

Stevnejakker til dame

En stevnejakke gir deg stil og klasse når du rir, og er en nødvendighet for den seriøse stevnerytter. Vis frem din gode smak med en elegant jakke for dressur, eller en stilig en på sprangbanen.
56 artikler

Kjøp Stevnejakker til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Stevnejakken må på når du starter konkurranse

Klassisk marineblå eller svart stevnejakke, med elegante knapper og flatterende, innsvinget snitt vil se flott ut på enhver figur. Velg fronter med tre eller fire knapper og Horze sin signaturlogo hvis du vil gjøre presentasjonen komplett. Den smale stilen på disse fine stevnejakkene vil bevege seg med deg mens du rir. På den måten får du utmerket komfort og bevegelsesfrihet i salen, samtidig som du ser fantastisk ut når du kommer inn på arenaen. En fløyelskrage eller lomme med kant kan være en sofistikert detalj på noen av stevnejakkene til Horze. Fang dommerens øyne på ditt neste dressurstevne med en nydelig stevnejakke fra Horze, og for høyere klasser kan du også velge en flott dressurfrakk.

Stevnejakker i praktiske, gode stoffer

Komfort og pusteevne er avgjørende når du er på stevne, og stevnejakkene hos Horze er utviklet for å puste, med god ventilasjon, samtidig som de opprettholder klassisk stil. Jakker med vannavvisende stoff lar deg se bra ut i tilfelle det kommer en regnskur, og stoffet vil ikke absorbere regnet. Doble eller enkle splitter bak gir god bevegelsesfrihet og det elastiske stoffet vil strekke seg mens du rir. Den sporty, men klassiske stilen til stevnejakkene våre vil hjelpe deg med å bli lagt merke til når du er på stevnebanen.

Tidligere var stevnejakkene alltid svarte eller røde for sprangryttere. I dag har du flere fargevalg når det kommer til stevnejakker. På dressurbanen er fortsatt den klassiske svarte stevnejakken anbefalt, da dressurdommere ofte kan være konservative. En stevnejakke som er for stilig kan fort trekke ned helhetsinntrykket. På sprangbanen kan du fint bruke en blå stevnejakke uten problemer. Rød, grønn og grå er også akseptert. En softshelljakke er kun anbefalt om du er ute på feltrittbanen. Stevnejakkene til damer er formet og har en splitt nede på ryggen slik at jakken ikke hekter seg i salen. En stevnejakke er tettsittende og har tette, lange ermer. Og selvsagt skal den passe slik at den ikke forhindrer rytterens bevegelser.

Toppkategorier