Dette må du ha når insektene kommer
Stevneklær til dame

Stevneklær til dame

Klær til stevner må være komfortable, men også passe til de tydelige reglene det er på stevnebanen. Du finner alle de nødvendige klærne og tilbehøret til stevnestarten din, både i sprang og dressur, slik at du kan føle deg flott på din store dag.
147 artikler

Kjøp Stevneklær til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Et komplett stevneantrekk for ditt neste stevne

Det er så mye å overveie når du skal velge det rette stevneantrekket til sprang eller dressur. Først og fremst trenger du hvite ridebukser som er holdbare og lettstelte. I tillegg må de passe som hånd i hanske. Du trenger også riktige ridesokker og den perfekte stevnejakken, men det er i tillegg mange andre detaljer å tenke på.

Håret ditt, riktige ridehansker, eventuelt et pent kalvekryss: alt dette bør gjøre en helhet, være komfortable og selvsagt  kunne skaffes innen rimelig pris.

Hos Horze finner du alt du trenger til ditt neste stevne. Du kan velge mellom et stort utvalg av ulike stoffer og passformer, og det er et fint utvalg av farger innenfor hva som er lov. 

Velg nydelige detaljer som skinnende knapper, stilige utskjæringer og funksjonelle ridesplitter. Ta en titt rundt i vår mangfoldige kolleksjon og finn ditt komplette stevneantrekk for den kommende sesongen.

Toppkategorier