Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Stevneskjorter til dame

Stevneskjorter til konkurranse er helt nødvendig når man skal ri på stevner. Kjølige materialer og flotte design er hva man finner blant våre mange engelske stevneskjorter.

Dine filtre:
81 artikler

Stevneskjorter er et must på stevner, Horze har et stort utvalg av skjorter som passer enhver smak.

Stevneskjorter brukes under ridejakker, de er klassiske, elegante og har en myk og tradisjonell front med knapper og krage. Stevneskjortene kan være fargerike og kreative, og Horze har et nesten endeløst utvalg av materialer og fargekombinasjoner slik at alle kan finne noe de liker. Du kan blant annet velge fukttransporterende stoff og lange eller korte ermer alt etter hva slags humør du er i eller hvilken gren du skal starte. Netting under armene og svale stoffer er ideelle når du skal konkurrere på varme sommerdager. Pustende materialer og UV-beskyttelse gjør de elegante stevneskjortene perfekt uansett klima.

Stevneskjorter med fine detaljer og friske tekstiler er perfekt for alle slags stevner.

Velg våre stevneskjorter i engelsk stil og god kvalitet i for eksempel klassisk, ensfarget hvit, artige farger eller striper for litt ekstra stil på banen. De friske fargene på våre stevneskjorter ligger flatt og fint under kalvekryss eller slips, og kan kneppes opp for en mer uformell stil. Lyse broderier og merker med Horze signaturlogo eller merke gjør at du ser fantastisk ut selv om du tar av deg ridejakken. Reis på din neste trening med en flott skjorte som matcher ridebuksene dine. Mange av våre stevneskjorter matcher en rekke produkter som sjabraker og bandasjer, slik at du kan kjøre en helt gjennomført stil.