FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Sprenger Bow Balance stigbøyler

Produkt-ID: 16125

kr 1.749,00
(Pris inkl. MVA)
Sprenger Bow Balance stigbøyler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Sprenger Bow Balance stigbøyler
kr 1.749,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Sprenger Bow Balance stigbøyler
kr 1.749,00
Sprenger stigbøyleinnlegg til 16125, metall
kr 249,00
Sprenger Bow Balance stigbøyler
Beskrivelse

Beskrivelse

Den buede utformingen forbedrer rytterens fotposisjon og endrer vektdistibusjonen, som gir gi bedre komfort og balanse.


Teknisk beskrivelse:


Selges i par.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bue balansebraketter
0 Likes

Hun forventet ikke annet enn godt! Gi føttene god støtte og gir samtidig lettelse i knærne og anklene

Størrelse: Normal
FANTASTISKE
3 Likes

Beste stigbøylene jeg har sittet min fot i noen sinne. Jeg har leddgikt og har hatt problemer med at beina mine sovner fordi ankelen ikke har noe som "gir etter" i vanlige stigbøyler.. så ble ofte at jeg ikke klarte å ha hælen bøyd nedover. Byttet til de stigbøylene her og problemet er borte. Sitsen er blitt bedre fordi nå ligger beina naturlig rundt hesten, ingen vonde ankler etter en 3 timer tur på hesteryggen eller en skikkelig dressur økt. Virkelig å anbefale.

Stativ av høy kvalitet
1 Likes

Sokkelen er så bra at du ikke en gang legger merke til den i bruk. Når du legger foten på ryggen når du står opp på beinet, trenger du ikke lenger å tenke på føttene en gang mens du sykler. I det minste skal ikke jeg og barna mine stikke av fra randen og trenger ikke å justere holdningen. Det ble en liten justering av størrelsen da jeg bestilte de 11 størrelsene, som tross alt ikke var de 11 cm inni, som jeg hadde trodd, og den stålforsterkede 39 Jodhpur ville ikke ha gått lenger enn å skyve. Ved å endre kom rett størrelse og virkelig glad jeg har vært. Overgangen var også glatt og smertefri.

Størrelse: Liten
Vanvittig gode stigbøyler!
1 Likes

Jeg har brukt disse stigbøylene for noen år tilbake, og kjøpte meg nylig et par selv. De er utrolig gode for meg som sliter med både anklene og knærne, siden de er fleksible og fjærer/demper godt. I tillegg har de en bred og solid fotplate, som gjør at jeg får bedre støtte og balanse når jeg rir. De er dyre, men jeg vil absolutt si de er verdt prisen! Det eneste jeg kunne tenkt meg som forandring, er at festet til stigbøylereima var vridd 90 grader, slik som Sprenger sine andre fleksible bøyler (da henger bøylene riktig vei).

Størrelse: Normal
Stirrup
0 Likes

Fin støtdempende henger. Gummiputer litt glatte. Men deilig stigbøyl.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.