Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Sprenger Bow Balance stigbøyler

Produkt-ID: 16125

kr 1.749,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Bow Balance stigbøyler
Beskrivelse

Beskrivelse

Den buede utformingen forbedrer rytterens fotposisjon og endrer vektdistibusjonen, som gir gi bedre komfort og balanse.


Teknisk beskrivelse:


Selges i par.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Utrolig bra! Anbefales !!
5 Likes

Jeg kjøpte disse hovedsakelig fordi jeg ønsket sikkerhetsstiger. "Flott, jeg tar dem!" Selgeren snakket om de fantastiske egenskapene med svikt i knærne og leddene. "Vel, vi får se," tenkte jeg skeptisk. Etter den første turen var jeg superfornøyd med kjøpet mitt, "Flott!" Og etter noen få treningsøkter klarte jeg å oppdage at jeg ikke lenger hadde vondt i kneet og at jeg faktisk får hjelp med leddsvikt. Disse anbefaler jeg alle å kjøpe. Kvalitet har sin pris, og gitt sikkerheten OG den ergonomiske effekten er de verdt hver krone !!

Fantastisk!!
4 Likes

Har brukt disse i noen år, og har de på begge saler (jeg også), skal også få disse til min tredje sal om kort tid. Beste stigbøylene jeg har brukt!

3 Likes

De beste seilbåtene på markedet! Med andre sadelstiver får jeg ofte smerter i knær, ankler, benhinner og korsrygg under rideøkten. Disse seilbåtene redder meg daglig fra mange timer med unødvendig lidelse. Sterkt anbefalt!

FANTASTISKE
3 Likes

Beste stigbøylene jeg har sittet min fot i noen sinne. Jeg har leddgikt og har hatt problemer med at beina mine sovner fordi ankelen ikke har noe som "gir etter" i vanlige stigbøyler.. så ble ofte at jeg ikke klarte å ha hælen bøyd nedover. Byttet til de stigbøylene her og problemet er borte. Sitsen er blitt bedre fordi nå ligger beina naturlig rundt hesten, ingen vonde ankler etter en 3 timer tur på hesteryggen eller en skikkelig dressur økt. Virkelig å anbefale.

Suveren og stilige stiger!
2 Likes

Den beste stigbøylen jeg noensinne har prøvd! Gir god støtte og fiasko for knærne i tillegg til å være stilig og nyskapende. Definitivt verdt prisen!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.