« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Belegg til hest / Terapeutiske beskyttere

Veredus Veredus Magnetik Four Hours, framben

3.490,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 4 )
Beste Pris
Beste Pris
Spar 12 % fra 800 kr eller 16 % fra 1200 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 800kr og få 12% rabatt.Kjøp for 1200kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.06.2024.
Farge: Blue
Blue Veredus Magnetik Four Hours, framben
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Terapeutisk enhet med 40 neodymmagneter som utvikler en effekt på 2400 Gauss hver, fordelt på bøyesenene, strekksenene, kodene og ballene. Enheten er laget av pustende Aerox-materiale, fôret med Lycra. Den garanterer optimal bentemperatur og forhindrer dermed overoppheting av senesystemet.

Egenskaper:

  • Reduserer smerte og hevelse
  • Stimulerer blodsirkulasjonen
  • Akselererer elimineringen av giftstoffer
  • Akselererer de regenerative prosessene
  • Forbereder muskler og sener for anstrengelser

Teknisk beskrivelse:

INGEN DOPING - IKKE INVASIVHVA ER MAGNETOTERAPI?Magnetoterapi er en medisinsk metode som behandler flere patologier hos mennesker og dyr, ved a utnytte magnetfelter.De magnetiske feltene hjelper og tilrettelegger for mikrosirkulasjon av lymfe og blod, endringer og bruk av næringsstoffer i cellene, det naturlige biologiske forsvarssystemet og eliminering av metabolske avfallsstoffer.Dessuten gir magnetfeltene betydelige fordeler ved alle inflammatoriske prosesser som ofte ledsages av smerte. Fordelen oppnås ved en reduksjon av den inflammatoriske prosessen, samt en smertelindrende effekt på nervefibrene i vevet.

Produkt-ID: 19392

Les Omtaler:

Farge: