Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze gummistrikker for fletting

Produkt-ID: 26210

kr 49,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze gummistrikker for fletting
Beskrivelse

Beskrivelse

Flett hestens man til konkurranser. Ca 500 stk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stor tyggis !!!
6 Likes

Tannkjøtt er bare super, uansett hva jeg kjøper tyggegummi til hester, så er alle revet eller glir. Og disse viskelærene er veldig sterke og går ikke i stykker. Røde gummibånd ser veldig kule ut på den svarte hesten min. Nå løper hun med håret mitt. Elsker det, og prisen biter ikke!

Kvalitets tyggis!
4 Likes

De tok hvitt og svart tyggis. Kvaliteten er utmerket, holder veldig bra. Ikke knekk, sitte stramt!) Hester kjører nå med pigtails :) Et flott alternativ for start og treningsprosess!

Super holdbart!
1 Likes

Dette er de beste elastiske bandene ennå! For en slik pris kan du forvente at de skulle være av lavere kvalitet og bryte ganske lett, men bokstavelig talt INGEN av dem knipset når de flettet, uansett hvor hardt jeg trakk! :) 100% anbefaler

SUPI
0 Likes

veldig hyggelig !!! så fantastisk ut på hafiene mine! Jeg ville kjøpt igjen med en gang!

Returer.
0 Likes

God elastisitet i forhold til pris. De holder veldig bra opp, noe som trenger mye før de går i stykker. De kommer i en liten veske der det er ca. 500 stk.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.