Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Christ Nesebeskytter

Produkt-ID: 10511

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Christ Nesebeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ Nesebeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Nese/nakkereimbeskytter. Produktet er laget av heldekkende lammefell, ullhøyde 30mm. Trekkes ganske enkelt over nese-eller nakkereimen, og lukkes ved hjelp av langsgående borrelås. Kan vaskes i maskin med spesielt vaskemiddel for sauefell. Art.-Nr.: 6502 – nesebeskytter 28 cm 6504 – nakkereimbeskytter 32 cm Farger: 02 – natur 04 – antrasitt 07 – brun. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7". Vennligst respekter våre vaskeanvisninger.


Teknisk beskrivelse:


Nesebeskytter.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pratical and beautiful
0 Likes

Pratical and beautiful noseband for fine horses, after wash looks good and it's fast to wear. good price than quality.

stor
0 Likes

Disse skjørtene med muserolles er flotte, de går til alle garn og er veldig stilige. Jeg anbefaler deg sterkt å ta en av disse scabardene av muserolles, og ikke en annen. Jeg sier også at de er veldig enkle å kutte jeg hadde tatt en for ponnien til datteren til en venn, og han var for stor, hun klippet den og satte den i konkurranse, hun elsker meg også. Jeg anbefaler det på det sterkeste

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.