Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Christ Saueskinnspad for fortøy

Produkt-ID: 10846

kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Christ Saueskinnspad for fortøy
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ Saueskinnspad for fortøy
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne beskytteren i ekte saueskinn festes til fortøyets plate ved hjelp av borrelåslukning. Takket være en forsterkning i vattert stoff, holder underlaget på formen. Optimal beskyttelse med sauefell på 20mm. Kan vaskes i maskin med spesielt vaskemiddel for sauefell. Tåler også tromling. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7". Vennligst respekter våre vaskeanvisninger.


Teknisk beskrivelse:


Saueskinnspad for fortøy.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Langt søkt, endelig funnet
1 Likes

Har lett etter noe lenge og endelig funnet. Jeg er veldig overbevist om kvaliteten. Er det også mulig å tilpasse seg super til fordekket. Jeg ville kjøpt igjen når som helst! Passer super på Horze-brystplaten min i brunt, fordi stoffet også er brunt. Klasse for å forhindre gnagsår.

Flott artikkel!
1 Likes

Selv laget jeg en biotan-brystplate og søkte etter en polstringløsning på trykkpunktet. Denne skonnerten er perfekt, akkurat det jeg trengte. Kvaliteten er (som vanlig med Kristus) topp.

good idea
0 Likes

Good idea for people who not want to change headcollar and discovered salvation in this pad! My horse hadn't ever abrasion and work very well without bored event!

super
0 Likes

hadde en martingale som satt og irriterte hesten min på hodet så jeg kjøpte en den passer perfekt og det er ikke noe mer som er fint.

Bare flott!
0 Likes

Absolutt kjøpsanbefaling !! Super kvalitet, kan også justeres perfekt med borrelås og passer også til tykkere brystplater og Western brystplater.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.