Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Horze saueskinn til kryssnesereim

Produkt-ID: 22811

kr 59,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze saueskinn til kryssnesereim
kr 59,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze saueskinn til kryssnesereim
Beskrivelse

Beskrivelse

Bytt ut pusen på kryssnesereimen med denne myke biten.


Horze saueskinnspad er perfekt til alle kryssnesereimer, spesielt vårt flotte Horze Mexican hodelag med kryssnesereim. Klipp til saueskinnet så det passer til krysningspunktet på nesereimen.


Egenskaper:


  • Mykt ekstra saueskinn
  • Kan klippes til riktig størrelse

Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Legg flatt og lufttørk. Fluff den opp i tørketrommelen på lav temperatur ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

stor
2 Likes

Hun er veldig vakker og veldig behagelig for hesten! Så jeg vil virkelig anbefale deg at flere priser er veldig rimelige, kort enn det gode ting!

Veldig nyttig!
1 Likes

En flott ting for meksikanske Trensen, som ikke er nok polstret! Når du fester må du være litt kreativ, også beskjæringen er litt vanskelig. Med en skarp kniv fungerer den imidlertid ganske bra og med flytende lim og deretter raskt festet. Her er prisen, ytelsesforholdet fullt ut!

Praktisk tilbehør!
0 Likes

Dette er en fin oppfinnelse for meksikanske fans, fordi ikke alle meksikanske nesebånd er underlagt, du må bare være kreativ i vedlegget.

Great!
0 Likes

Som en flott nesepute, som allerede skrevet nedenfor, må du være skikkelig kreativ for vedlegget. Likevel sitter den bra etter avlingen! God pris!

God prisytelse
0 Likes

Er litt stor for min heste, meksikansk grime, men er ikke så ille. Pelsen er fin og myk, ikke for polstret. Snarere motsatt. Kan ikke si om den bruker raskt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.