Mellomsesong SALG
Tilskudd til hud, pels og hover

Tilskudd til hud, pels og hover

Pelstilskudd gir hesten glans, slik at pelsen skinner. Hudprodukter påvirker pelsen, gjør huden smidig og gir en skinnende og frisk pels. Biotin er nødvendig for hester for å opprettholde vekst av sunne høver, pels, hud og hår. Med en riktig fôrplan kan biotintilskudd bidra til en sunn diett for hesten.

29 artikler

Kjøp Tilskudd til hud, pels og hover på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Tilskudd til hud, pels og hover

Fôrtilskudd til pelsen kan gi hesten ekstra glans. En skinnende pels sier mye om hestens generelle helse. Alle kan legge et lag med olje eller silikonspray for å gi inntrykk av en blank pels, men ekte sunn pels kommer innenfra. Ved å gi hesten din den beste ernæringen vil den få en nydelig pels. Tilskudsfôrene fra Horze optimaliserer hestens pels og inneholder blant annet fettsyrer, biotin og metionin. Disse næringsstoffene hjelper også på hovkvaliteten.

Fôrtilskudd til huden til hesten

Fôrtilskudd til huden kan forandre grov og matt pels til skinnende blank. Hudsykdommer er plagsomme for hesten, men ved å bevare helsen med et tilskudd som er utformet til å gjenopprette huden og pelsens naturlige balanse ser hesten bra ut mens plagene leges. Legg til de riktige vitaminene og mineralene i hestens fôrplan slik at huden holder seg myk og fri for plager som kan gi kløe og irritasjon. Linfrøolje og andre næringsstoffer som lysin, sink og folsyre kan også øke det naturlige innholdet av olje i huden. Husk å begrense vasking av hesten, og når du gjør det må du kun bruke sjampo og såper som er beregnet på hestens sarte hud. Med en god balanse av næringsstoffer i huden vil hesten garantert få en strålende, stevneklar pels.

Biotin til hest

Biotin til hest er et viktig næringsstoff som forbedrer høvene og mer. Et biotintilskudd vil gjøre en stor forskjell for hester som sliter med høvene. Næringsstoffene i biotin kan øke hovveksten, noe som er bra for både hobby- og konkurransehester. Det gamle ordtaket Ingen hov - ingen hest stemmer godt, med riktig stell, trimming, skoing og ernæring kan hesten utvikle sterke, sunne høver. Noe hester er utsatt for å få tørre, sprø, sprukne høver, men et biotintilskudd kan motvirke dette. Biotin er et godt valg når man vil øke fuktighetsbalansen og elastisiteten i høvene, og samtidig forbedre pelsen og huden. Biotintilskudd inkluderer også vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer som sikrer at hestens behov blir oppfylt.

Biotintilskudd til hesten for å bedre hovkvaliteten

Biotintilskudd kan bli anbefalt av din veterinær eller hovslager for å bedre hovkvaliteten. Å ha sko på en hest med tørre og sprø høver kan være en utfordring. Dersom hovslageren din anbefaler et tilskudd som skal bedre hovkvaliteten, har Horze mange alternativer. Et biotintilskudd kan gi næring til høvene og bedre hestens generelle tilstand. Biotin er viktig for å bedre tilstanden i høver, hud og pels. Vakker pels er en ekstra bonus når du gir hesten din biotintilskudd. De fleste biotintilskudd inneholder også en dose metionin og øker hovveksten og bedrer fuktighetsbalansen. Sink og kobber bidrar til å forbedre opptaket av disse næringsstoffene, og gjør at hestens høver og pels blir bedre.

Toppkategorier