Nye produkter og bestselgere
Tøyler

Tøyler

Tøyler finnes i en rekke varianter for enhver rytter, blant annet glatte, med snorer, web, gummi, dressur- og hjelpetøyler. Velg de tøylene du trenger til din disiplin for å ha en behagelig ridetur.
69 artikler

Kjøp Tøyler på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Tøyler finnes i mange varianter, som glatte, flettede, web, gummi, lær og så videre.

Finn den rette tøylen til din gren og dine behov hos Horze. Den gode, og nesten klebende følelsen av gummitøyler gjør det enkelt å få et godt og sklisikkert grep. Selv når de blir våte gir gummitøylene et godt grep, noe som gjør dem til en favoritt blant feltrittsryttere. Dersom du foretrekker webtøyler, vil et par slitesterke webtøyler med lærstoppere være det rette valg til sprang eller dressur. Velg et par klassiske glatte eller flettede lærtøyler til jakt eller equitation når du ønsker en elegant stil. Kraftige, sorte og doble kandartøyler er ideelle til dressurbanen. Horze tøyler har solide spenner i rustfritt stål, og er omhyggelig sydd med feilfrie sømmer og detaljer.

Glidetøyler og andre hjelpetøyler er et godt valg når hest og rytter skal trenes og undervises.

Glidetøyler av kvalitetsmaterialer som lær eller web er perfekt når hesten skal lære å holde hodet riktig og akseptere bittet. Dette hjelpemiddelet festes til gjorden, går gjennom bittringene og opp til rytterens hånd slik at den kan hjelpe med å trene korrekt hodestilling. Det finnes flere andre hjelpetøyler, som alle bør introduseres forsiktig og av en erfaren rytter eller trener.