Spar opptil 50% på mange produkter
Travutstyr

Travutstyr

Travsulkyer og travutstyr får deg raskt frem til målstreken. Personalet hos Horze kan hjelpe deg med å finne den perfekte sulky og utstyret som passer dine behov.
320 artikler
Kjøp Travutstyr Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Løpsvogner fra Horze er laget av mesterne innen sporten.

Løpsvogner fra Horze eller Finn-Tack er de ledende i bransjen. De flotte løpsvognene er designet til å optimalisere kjøreopplevelsen slik at hesten kan yte sitt beste. Horze har mye utstyr til travsporten, som trykkvogner og tilbehør som seter og mer. Å velge den riktige løsvognen som passer ditt budsjett er viktig, derfor har Horze eksperter som kan veilede deg. Tilbehør inkluderer blant annet fjører, akslinger og andre deler.

Travutstyr er utviklet til å fungere optimalt med vogn, for at hesten skal kunne yte sitt beste på banen.

Blant travutstyret finner du alt fra skylapper og hodelag til ørepropper, bitt og sjabraker. Å bruke riktig utstyr på hesten din kan bety forskjellen på seier og sisteplass. Blant hodelag, skylapper og sjabraker fra Horze finner du PVC-produkter til trening. Å velge riktig hodelag er avgjørende, hos Horze finner du en rekke modeller i godt lær. Finn-Tack er ledende innen travutstyr, og Horze er stolte av å kunne tilby veiledning slik at du får akkurat det du trenger for å kunne lykkes på banen.