Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze tredelt bitt med eplesmak

Produkt-ID: 13156

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze tredelt bitt med eplesmak
Beskrivelse

Beskrivelse

Eplesmaken i dette tredelte bittet kommer til å bli hestens favoritt.


Et kvalitetsbitt fra Horze som er mildere enn det mye brukte trinsebittet. Dette populære bittet som har en rustfri stålkjerne og med giftfri, høyteknologisk plast, er mykt, fleksibelt, mildt og komfortabelt for hesten din. Den todelte munndelen gir uavhengig trykk på hver sin side av hestens munn. Det unike eplesmaken øker aksepten av bittet hos både unge og eldre hester. Bittet vil ikke forstyrre hestens gane, er flott til avansert trening og er et at de mest populære bittene i dressur. Som med de fleste andre engelske trinser, påvirker bittet først og fremst ladene i hestens munn. Den tredelte munndelen gir en nøtteknekkereffekt i hestens munn, med press mot tungen og ganen. (V-fasong) På grunn av det ekstra leddet reduseres nøtteknekkereffekten, ettersom det former seg bedre etter hesten u-formede munn.


Egenskaper:


  • Tredelt bitt gir bedre plass til hestens tunge.
  • Eplesmak for bedre aksept
  • Syntetiske gummibitt er mykere i munnnen en vanlige stålbitt.
  • Brukes til alle typer ridning
  • Uten giftstoffer
  • Flott til avansert trening
  • Påvirker ikke hestens gane

Teknisk beskrivelse:


Inneholder nikkel. Allergisk reaksjon på nikkel hos hester er ikke vanlig.
Tykkelse 18 mm.


Vaskeanvisning:


Vask alltid bittet etter bruk. Fjern bittet fra hodelaget og legg det i varmt vann. Bruk en liten børste for å fjerne smuss. Tørk av med et rent håndkle.


Bruksanvisning:


Hvordan den fungerer:I likhet med andre vanlige engelske bitt vil hovedtrykket fra bittet gi trykk på ladene og på tungen Trinsebittet fungerer som en nøtteknekker der leddet presser tungen og ganen i hestens munn. På grunn av det ekstra leddet blir denne effekten redusert, og samsvarer derfor bedre til hestens "U" formede munn.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

5 Likes

Stor tannbehandling. Etter min mening bedre enn Waldhausen / Happy Mouth fordi det ikke har noe avtrykk som gnir i munnen hans .......

2 Likes

Er godtatt av hesten. Er ikke kald om vinteren. Rangle ikke som vanlige vanntårer. Har bare hatt god erfaring med en ung hest.

1 Likes

Jeg er fornøyd med kvaliteten (ingen røffe kanter på plasten, fine ringer i rustfritt stål) og hesten min er fornøyd med smaken!

Kjempebra
1 Likes

Perfekt bit for en kresen og sta hest som min. Holder ham lykkelig, noe som gjør meg lykkelig :) Veldig glatt over det hele, uten røffe kanter, og jeg har hatt det i et år, og det er fortsatt i god form. Vil absolutt kjøpe igjen

Apple Sanffle Bit skjøtet
1 Likes

Vi ville ha en lett bit for en OTTB-hest med en følsom munn. Vi velger denne biten. Det har fungert ganske bra for ham. Gummien har holdt seg den samme de siste månedene vi har hatt den, selv med tyggingen hans. Kjempebra.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.