FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze tredelt bitt med eplesmak

Produkt-ID: 13156

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Horze tredelt bitt med eplesmak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze tredelt bitt med eplesmak
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze tredelt bitt med eplesmak
Beskrivelse

Beskrivelse

Eplesmaken i dette tredelte bittet kommer til å bli hestens favoritt.


Et kvalitetsbitt fra Horze som er mildere enn det mye brukte trinsebittet. Dette populære bittet som har en rustfri stålkjerne og med giftfri, høyteknologisk plast, er mykt, fleksibelt, mildt og komfortabelt for hesten din. Den todelte munndelen gir uavhengig trykk på hver sin side av hestens munn. Det unike eplesmaken øker aksepten av bittet hos både unge og eldre hester. Bittet vil ikke forstyrre hestens gane, er flott til avansert trening og er et at de mest populære bittene i dressur. Som med de fleste andre engelske trinser, påvirker bittet først og fremst ladene i hestens munn. Den tredelte munndelen gir en nøtteknekkereffekt i hestens munn, med press mot tungen og ganen. (V-fasong) På grunn av det ekstra leddet reduseres nøtteknekkereffekten, ettersom det former seg bedre etter hesten u-formede munn.


Egenskaper:


  • Tredelt bitt gir bedre plass til hestens tunge.
  • Eplesmak for bedre aksept
  • Syntetiske gummibitt er mykere i munnnen en vanlige stålbitt.
  • Brukes til alle typer ridning
  • Uten giftstoffer
  • Flott til avansert trening
  • Påvirker ikke hestens gane

Teknisk beskrivelse:


Inneholder nikkel. Allergisk reaksjon på nikkel hos hester er ikke vanlig.
Tykkelse 18 mm.


Vaskeanvisning:


Vask alltid bittet etter bruk. Fjern bittet fra hodelaget og legg det i varmt vann. Bruk en liten børste for å fjerne smuss. Tørk av med et rent håndkle.


Bruksanvisning:


Hvordan den fungerer:I likhet med andre vanlige engelske bitt vil hovedtrykket fra bittet gi trykk på ladene og på tungen Trinsebittet fungerer som en nøtteknekker der leddet presser tungen og ganen i hestens munn. På grunn av det ekstra leddet blir denne effekten redusert, og samsvarer derfor bedre til hestens "U" formede munn.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vann øse med eplesmak
0 Likes

Denne snaffen overbeviser ikke bare med sin passform, som er godt tilpasset hestens munn, men også med sin kvalitet. Materialet (plast) lukter ikke "giftig, som jeg gjorde med andre merker, men nøytralt." Min unghest aksepterte denne tannprisen umiddelbart og spytten økte av eplesmaken Det som var overraskende er at tannprotesen er veldig lett (positiv). En liten ulempe er at tannprotesen ikke er så mye anatomisk formet. Rengjøringen av tannprotesen er veldig enkel Dette protesen er bare å anbefale, men man kan gjøre en forbedring av den anatomiske formen.

Størrelse: Normal
Vann øse med eplesmak
0 Likes

Denne snaffen overbeviser ikke bare med sin passform, som er godt tilpasset hestens munn, men også med sin kvalitet. Materialet (plast) lukter ikke "giftig", som jeg gjorde med et annet merke, men nøytralt. Unghesten min aksepterte øyeblikkelig denne tannprotesen og spyttdannelsen har blitt forsterket av eplesmaken. Som et resultat ble min wallach også bedre kontaktet proteser og var mykere i hånden. Det som var overraskende er at protesen er veldig lett, men jeg synes det er positivt. En liten ulempe er at tannprotesen ikke er veldig sterk anatomisk formet. Rengjøring av denne snaffelen er veldig enkel. I det store og det hele er dette protesen bare å anbefale. En liten forbedring kan gjøres, men på den anatomiske formen.

Størrelse: Normal
Vann øse med eplesmak
0 Likes

Denne snaffen overbeviser ikke bare med sin passform, som er godt tilpasset hestens munn, men også med sin kvalitet. En liten mangel er bare at denne tannbehandlingen kan være litt mer anatomisk formet (til stede, men ikke sterk). Unghesten min aksepterte umiddelbart denne tannbehandlingen, og spyttingen ble forsterket av eplesmaken. Dette gjorde hesten min bedre på biten og var lettere i hånden. Videre er denne tannbehandlingen veldig enkel, noe som også er positivt! Materia (plast) lukter ikke "giftig", som jeg gjorde med et annet merke, men nøytralt. Protesen kan enkelt rengjøres. I det store og det hele er dette protesen bare å anbefale. En liten forbedring kunne bare gjøres på den anatomiske formen.

Størrelse: Normal
Veldig godt og ikke dyrt
1 Likes

Jeg synes at dette bittet er veldig godt, hesten trives med det og det er helt greit. Min mening er at hesten jobber bedre med dette bittet enn med resten jeg har prøvd. Anbefaler dette bittet :)

Størrelse: Normal
Plast snaffel
0 Likes

God passform, veldig fornøyd, hesten vår tar gebissene godt. Priser også Fair Har allerede bestilt denne artikkelen for flere hester

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.