Horze Cyber Week - Spar opp til 50%
null
Uvex

Uvex

44 artikler
Kjøp Uvex Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Sikkerhet kommer først med kvalitetsprodukter fra den tyske produsenten Uvex. Hjelmer, hansker, briller og solbriller holder ryttere og kusker beskyttet mot det krevende livet innen ridesporten. EPS ytterskall og justerbare reimer gjør Uvex-hjelmene sikre og behagelige. De mange valgmulighetene av ridehjelmer fra denne verdensledende produsenten av sikkerhetsutstyr bety at det finnes en perfekt hjelm til alle ryttere. Hjelmene spenner mellom stilarter i topp kvalitet med krystaller, til enkle skolehjelmer til unge ryttere.

Uvex-hjelmer er laget med IAS 3D-system til størrelsesjustering, slik at de passer alle hodeformer. Hurtigsystemet (FAS) holder hjelmen på plass, og hjelper til med å beskytte hodet mot skader. Uvex-hjelmer kommer i former, stiler, farger og finish som tiltaler alle ryttere. Og du vet alltid at hver eneste hjelm er designet med sikkerhet som hovedfokus, og med en stilfull design. Det pustende fôret i disse lette hjelmene betyr at det ikke er noen unnskyldning for å ikke bruke en selv på de varmeste dagene. Det holdbare ytterskallet på Uvex-hjelmene betyr at det er mindre risiko for at de sprekker eller blir skadet ved slag. Dermed gir den deg ro i sinnet og trygghet på rideturen.

Uvex hansker kommer i farger og stiler som passer alle typer ryttere og kusker. Disse hanskene passer bokstavelig talt som hånd i hanske, og gir god kontakt med tøylene samtidig som de beskytter mot slitasje. Flotte, tofargede lærhansker er den internasjonale kuskens velg, og er ikke bare elegante å se og ha på. De er også myke og beskyttende. Pustende og vaskbare hansker er perfekt til hverdagsridning, i tillegg til et lett lag beskyttelse i stallen. Det fine med hanskene er at de er billige, og kan vaskes i maskin. Selv ridning om vinteren blir en fornøyelse med hansker som har Thinsulate-fôr, og kunstpels gir ekstra varme og en moderne stil.

Beskyttelse av øynene er viktig for å holde øynene vernet mot sol og støv. Brillene fra Uvex er både stilfulle, holdbare og enkle å ta av og på. De er også trendy, moderne og ekstremt behagelig å ha på. Glassene er designet til å gi optimal sikt, og forvrenger ikke værforholdene. Uvex briller gir høy beskyttelse mot UV-stråling, og har behagelige neseputer slik at de kan brukes hele dagen. Skadelige solstråler og refleksjoner fra snø eller vann vil prelle av, og holde øynene dine friske og beskyttet samtidig som du ser fantastisk ut. Uvex har modeller som oppfyller dine behov, og de fleste rammene er lette å justere slik at du får en skreddersydd stil.

Horze er stolte av å tilby ridesportskolleksjonen fra Uvex, som dekker dine behov for beskyttelse når du rir.