Mellomsesong SALG
Uvex
Uvex

Uvex

Uvex tilbyr et bredt utvalg av beskyttelsesutstyr for ryttere. Utvalget inkluderer ridehjelmer, ridehansker og tilbehør som solbriller. Med produkter fra Uvex er du alltid fullstendig beskyttet når du er ute og rir.
48 artikler
Kjøp Uvex Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Uvex står for sikkerhet

Sikkerhet kommer først med kvalitetsprodukter fra den tyske produsenten Uvex. Ridehjelmer, ridehansker, briller og solbriller holder ryttere og kusker beskyttet mot hestesportens krevende liv. EPS-skall og justeringsmuligheter gjør ridehjelmer fra Uvex trygge og komfortable. Det omfattende utvalget av hjelmer fra denne verdenslederen innen sikkerhetsutstyr betyr at du ikke vil ha noen problemer med å finne den perfekte hjelmen til dine behov. Hjelmer kommer fra førsteklasses stiler med krystalldetaljer til en helt enkel, men like trygg hjelm til unge ryttere.

Uvex ridehjelmer

Uvex-hjelmer er laget med et justerbart størrelsessystem (IAS 3D) slik at de kan passe alle hodeformer. Fast Adapting System (FAS) holder hjelmen på plass og hjelper til med å beskytte hodet mot skade. Uvex-hjelmer kommer i ulike former, stiler, farger og utførelser for å gjøre enhver rytter fornøyd. Du kan være trygg på at hver eneste hjelm er designet med tanke på sikkerhet først, samtidig som de ser stilige ut. Det pustende fôret til disse lette hjelmene betyr at det ikke er noen unnskyldning for ikke å bruke en selv på de varmeste dagene. De holdbare ytre skallene til Uvex-hjelmene betyr at det er mindre sannsynlige for at de sprekker eller blir skadet ved slag, og vil gi deg trygghet og sikkerhet når du rir.

Ridehansker fra Uvex

Ridehansker fra Uvex kommer i farger og stiler som passer enhver rytter eller kusk. Disse hanskene har god passform og gir mye følelse på tøylene, samtidig som de beskytter mot slitasje. Tofargede skinnhansker er valget hos internasjonale kusker. De er ikke bare elegante å se på og bruke, men de er også beskyttende og myke. Pustende, lette hansker er perfekte for trening i hverdagen, i tillegg til at de gir et lett lag med beskyttelse når du er rundt i stallen. Det fine med disse hanskene er at de er rimelige og kan vaskes i maskin. Samtidig er de behagelige for lommeboken. Selv ridning på vinteren vil være en fryd med hansker som har Thinsulate-fôr og fuskepels. Her får du både varme og en moteriktig stil.

Uvex solbriller og briller beskytter øynene

Beskyttende briller er avgjørende for å holde øynene skjermet mot sol og rusk. Brillene fra Uvex er ikke bare stilige, men slitesterke og enkle å ta av og på. Glassene er designet for at du skal se optimalt gjennom dem, og synet vil ikke forvrenges uansett hvilket vær du bruker dem i. Briller fra Uvex beskytter godt mot UV-stråler og har en behagelig demping ved nesen for bruk hele dagen. Skadelige solstråler og refleksjonen fra snø eller vann vil begrenses og holde øynene dine sunne og beskyttet, samtidig som de ser fantastiske ut. Uvex har en stil som dekker dine behov, og de fleste brillene kan enkelt justeres for et tilpasset utseende og følelse.

Horze er stolte av å tilby hestesportskolleksjonen fra Uvex slik at alle dine sikkerhetsbehov under ridning blir dekket.