Vannbøtter og varmebøtter til hest

Vannbøtter og varmebøtter til hest

4 artikler
Horze bøtte
RRP -28%

Horze bøtte

129,00 kr
RRP: 179,00 kr
(24)
Kerbl K75 vannskål, plast, 2,8 liter, 1,27 cm (½")-tilkopling

Kerbl K75 vannskål, plast, 2,8 liter, 1,27 cm (½")-tilkopling

549,00 kr
Leveringsklar
Kerbl G51 emaljert vannskål med rørventil

Kerbl G51 emaljert vannskål med rørventil

499,00 kr
Leveringsklar
Kerbl FlatBack fôr- og vannbøtte, ca. 20 liter

Kerbl FlatBack fôr- og vannbøtte, ca. 20 liter

299,00 kr
(4)

Kjøp Vannbøtter og varmebøtter til hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Vannbøtter til hest er en nødvendighet i stallen

Ha friskt vann i nærheten til hesten til enhver tid, slik at du er sikker på at du holder hesten frisk. Hester trenger masse vann for å holde hele systemet, og særlig fordøyelsen i gang. Derfor bør hesten alltid ha tilgang på friskt vann.

Noen hester foretrekker å drikke fra en vannbøtte, fremfor et vannkar. Til disse hestene kan det være lurt å henge inn en full bøtte i boksen om kvelden, slik at den har vann over natta. Vannbøttene med flat bakside gjør at de kan henges flatt mot stallveggen. På denne måten svinger de ikke fram og tilbake mens hesten drikker. Vannbøtter til hest kommer både i plast og gummi. De myke, fleksible gummibøttene vil ikke knekke i kalde temperaturer, og holder seg fleksible. Et praktisk og allsidig alternativ er den sammenleggbare vannbøtta fra Horze. Ta denne praktiske plastbøtta med deg hvor som helst. Den er plassbesparende, og kan samtidig romme masse friskt vann som du kan gi hesten når du er ute på tur.

Drikkekar til hest – en praktisk måte å sikre hesten vann

Noen hesteeiere foretrekker lettheten med automatiske drikkekar, noe som tar vekk behovet for å konstant fylle vannbøtter. Hester sørger selv for å skaffe seg vann når de er tørste, uavhengig om det er natt eller dag. Hester venner seg fort til de automatiske drikkekarene, og lærer at det kommer vann når de trykker på drikkekaret med mulen. Dette er en lettvint løsning for deg, men du vil ikke vite hvor mye vann hesten får i seg per dag, og det kan derfor være vanskeligere å oppdage et mulig problem.