Dette må du ha når insektene kommer
Vanning og fôring

Vanning og fôring

Det er viktig å holde hestens fôringsplasser rene, og at hver hest har sin egen krybbe sikrer optimal helse hos dyrene. Vannkar skal alltid ha friskt, rent vann tilgjengelig når hesten er tørst.
62 artikler

Kjøp Vanning og fôring på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Fôrkrybber holder kraftfôret vekk fra bakken

En riktig plassert fôrkrybbe er en ren, sikker måte å gi hesten din daglige rasjoner med kraffôr. Horze sine alternativer er enkle å rengjøre og gir en naturlig mulighet for daglig fôring. En sterk, solid plastkrybbe er ideell for å gi kraftfôr og fôrtilskudd. Bærbare alternativer som hengende krybber er ideelle for fôring ute. En enkel plastbøtte i stallen er lett å håndtere og kan inneholde mye fôr, slik at hesten din får akkurat den mengden den trenger. Høynett og høyhekker holder høyet oppe fra bakken, men fortsatt innen rekkevidde. Den solide konstruksjonen gir et trygt alternativ til fôring på bakken, og hindrer hesten din i å plukke opp sand og grums fra bakken. Høynett er også et smart valg i hestehengere, og kan enkelt tas med dit det trengs.

Gi hesten din vann på en enkel måte

Drikkekar til hest gir automatisk vannforsyning. Et rent vannkar gjør at hesten kan drikke etter eget ønske, men et automatisk drikkekar gir deg ikke oversikt over det faktiske inntaket til hesten. En enkel, solid plastbøtte er et tradisjonelt alternativ hvis du vil vite nøyaktig hvor mye hesten din drikker. En stall kan aldri ha nok vannbøtter, og Horze har dem i forskjellige farger og stiler slik at du finner en bøtte som passer dine behov. En solid, robust plastbøtte er ideell for både vinterkulden og sommervarmen, og vil ikke bøye eller knekke. En bøtte med flat rygg rommer rundt 19 liter med rent drikkevann og slukker dermed lett hestens tørste. Plastkonstruksjonen er enkel å rengjøre og en slik bøtte kan enkelt monteres i stallen med en krok.