Vanning og fôring

Vanning og fôring

Det er viktig å holde redskaper til fôring rene og separat for hver enkelt hest med tanke på smitte. Utstyr til vanning av hester sørger for frisk og rent vann til tørste dyr.
48 artikler

Kjøp Vanning og fôring på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Fôringskrybben holder kraftfôret oppe fra bakken, og hesten din blir fornøyd.

En godt plassert krybbe er et rent og trygt hjelpemiddel når hesten skal få sine daglige rasjoner med kraftfôr. Krybbene fra Horze er enkle å rengjøre, og gir en naturlig metode for dagens fôring. Sterke og robuste plastkrybber er ideelle til kraftfôr og tilskuddsfôr. Flyttbare modeller til montering på gjerde, er ideelle i luftegården. En enkel plastbøtte til montering i stallen er enkel å bruke, og har plass til mye mat i tillegg til å gi hesten god plass å spise på. Høynett og høyhekker holder høyet oppe fra bakken, og gjør det lett tilgjengelig. Den solide konstruksjonen gir et trygt alternativ til å fôre på gulvet, og hindrer hesten fra å spise møkk og avfall. Høynett er et godt valg i hengeren, og gjør det enkelt å transportere høy hvor enn du reiser.

Gjør det enkelt å gi hesten vann, med bøtter og kar for ethvert behov.

Vannkar fyller seg automatisk opp med vann. Når hesten hele tiden har friskt vann tilgjengelig kan den drikke ved behov, men du har ikke mulighet til å følge med på hvor mye den drikker. En enkel, solid plastbøtte er en tradisjonell løsning når du må vite nøyaktig hvor mye hesten din drikker. En tall kan aldri få nok vannbøtter, og Horze har farger og modeller tilpasset dine behov. Den stive og kraftige plasten er ideell både i kulda og på varme sommerdager, og vil ikke bli bøyd eller knekke. En standard bøtte med flat bakside rommer 19 liter rent drikkevann slik at hesten holder seg tilfreds. Plastkonstruksjonen er enkel å gjøre ren, og kan henges opp i stallen med en enkel krok.