Mellomsesong SALG
Veredus
Veredus

Veredus

Veredus ble etablert i 1989 i et av Italias mest dynamiske produksjonsdistrikter. Bedriftens filosofi er basert på respekt for naturlige tradisjoner kombinert med moderne forskning og kunnskap. Av denne grunn verdsetter hester og ryttere over hele verden Bio Care-produktene for deres høye kvalitet og effektivitet.
81 artikler
Kjøp Veredus Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Topp ytelse krever topp beskyttelse

Siden 1990-tallet har Veredus utviklet belegg med et lidenskapelig engasjement til en komplett og innovativ linje av beinbeskyttere til sportshester: avansert teknologi, banebrytende råmaterialer og detaljorientert nøyaktighet er de elementer som gjør Veredus sine beinbelegg unike. Oppmerksomheten på detaljer når det kommer til funksjonalitet og design er kronen på verket. Veredus er også preget av sitt tette samarbeid med toppryttere som er involvert i design- og testprosessen av produktet. Dette sikrer at produktene leverer det de lover. I dag er Veredus verdens ledende merke når det kommer til kvalitetsutstyr for både hest og rytter.

Med øye for detaljer

«Made in Italy» har stått for kvalitet og stil siden 60-tallet. Veredus oppsummerer denne essensen i produktene sine: høyeste kvalitet kombinert med det mest moderne designet for topp ytelse innen hestesporten. Oppmerksomheten på detaljer er ikke bare tydelig i de små detaljene, som det perforerte neoprenforet eller den anatomiske formen, men også i det generelle designet. I tillegg til Save the Sheep-serien, som kun bruker syntetisk pels, finner du også Magnetik og Kevlar®-produkter fra Veredus. Sistnevnte kjennetegnes av den spesielt slagfaste Kevlar®-fiberen. Den støtdempende filmen med NitrexGel gir ekstra beskyttelse for hestens ben. Magnetik-serien hjelper til med å stimulere blodsirkulasjonen gjennom sin magnetoterapeutiske effekt. I tillegg til belegg har merket også utviklet en egen serie med pleieprodukter.

Veredus Save the Sheep-serien

Save the Sheep-serien gir maksimal beskyttelse og komfort uten bruk av animalske produkter. Den syntetiske pelsen er ikke bare supermyk mot hestens ben, men sørger også for gunstig varmeavledning. I tillegg er det mindre sannsynlig at sand blir fanget i syntetisk fiber. Som om ikke det var nok, er materialet også langt lettere å ta vare på enn ekte saueskinn. Takket være materialene og den valgte produksjonsmetoden beholder Save the Sheep-produktene ikke bare utseendet, men har også utmerket holdbarhet.