Vinterhansker til ridning

Vinterhansker til ridning

Vinterhansker til ridning holder hendene dine varme og gir et godt grep på tøylen når du rir i kaldt vær. Vinterhanskene er laget for å være komfortable og varme, uten at de blir klumpete.
88 artikler

Kjøp Vinterhansker til ridning på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Vinterhansker og thermohansker til ridning

Hansker er en absolutt nødvendighet i stallen om vinteren. Vinterhansker til ridning er varmt fôret men tillater at du beveger fingrene fritt. Mykt fleecefôr gir varme uten at det klumper seg, noe som gjør dem perfekt å bruke om vinteren. Takket være spesielt stoff på tommelen og pekefingeren har du muligheten på noen hansker å betjene smarttelefonen din uten å ta av deg hanskene.

Materialer i vinterhansker

Vinterhansker er selvfølgelig tilgjengelig med glitter eller en diskret krystallkant for å gi litt ekstra glamour til ditt vinterutseende. Ridehansker til vinteren er laget av robuste materialer ettersom du antagelig ikke bare vil bruke dem til ridning, men også til stallarbeid, pussing og annen trening. For å sikre et godt grep på tøylene selv om hanskene er tykke har de ofte forsterkinger på tøylefingrene, noe som også gjør hanskene mer holdbare. Materialer som softshell og spesielle membraner slik som Gore-tex® sikrer at hanskene ofte er både vanntette og vindtette – perfekt for de isende vinterdagene. Klassiske hansker i lær er selvsagt også tilgjengelig.

Ekstra varme med trefingerhansker

Tykt fôrede votter holder hendene ekstra varme. Til ridning får du også vintervotter med en separat lillefinger, slik at du kan holde tøylene korrekt, selv med tykke votter. Det forsterkede området sikrer godt grep om tøylen og gir lang holdbarhet på hanskene. Silikontrykk gir også ekstra grep til hanskene. I tillegg til vårt eget merke finner du vinterhansker fra Roeckl, Finntack, HV Polo og flere.

Toppkategorier