Vinterridebukser til barn

Vinterridebukser til barn

5 artikler
Horze Cheyenne fôret vinterridebukse, barn
opp til -19% (RRP)

Horze Cheyenne fôret vinterridebukse, barn

Fra 649,00 kr
RRP: 799,00 kr
(1)
Horze Finnja helforsterkede thermo-ridebukser til barn Horze Finnja helforsterkede thermo-ridebukser til barn

Horze Finnja helforsterkede thermo-ridebukser til barn

899,00 kr
Leveringsklar
Horze Kacy denim helforsterket thermoridebukse, barn

Horze Kacy denim helforsterket thermoridebukse, barn

949,00 kr
Leveringsklar
Horze WinterRider bukse, barn

Horze WinterRider bukse, barn

899,00 kr
(22)
Horze Leighton Teens helforsterkede termoridebukser Horze Leighton Teens helforsterkede termoridebukser
RRP -6%

Horze Leighton Teens helforsterkede termoridebukser

849,00 kr
RRP: 899,00 kr
Leveringsklar

Kjøp Vinterridebukser til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Vinterridebukser til barn – funksjonelle, sporty og stilige

Med riktig vinterutstyr er det ingenting som hindrer barna våre i å nyte tiden i stallen og få mest mulig ut av rideopplevelsen, selv på iskalde dager. I tillegg til varme sokker og de riktige vinterridejakkene er det også viktig å ha de perfekte vinterridebuksene til barn. Mens fokus selvfølgelig er på funksjonalitet og mobilitet til vinterbuksene, er våre små også interessert i hvordan de ser ut. Derfor må disse ridebuksene også være stilige.

Holder barna varme

Barn er alltid i bevegelse, så bevegelsesfrihet er vel så viktig som varme. Vinterridebukser til barn kombinerer disse to aspektene. De holder barna varme og ser like smarte ut som vanlige ridebukser til barn. Vinterridebukser er delt inn i vinterridebukser og termiske ridebukser for barn. De siste er ekstra varme.

Vinterridebukser til barn

Vinterbukser til barn finnes i denim og med ulike blandingsstoffer. Det vanligste er pustende softshell med høy grad av stretch. Dette materialet er pustende, vannavvisende og vindtett. Innsiden av vinterridebuksene til barn er fôret for ekstra varme, for eksempel med fleece. Dette varmeregulerende laget er visuelt lite påtrengende og gir fortsatt stor bevegelsesfrihet.

Thermoridebukser til barn

Klassiske termoridebukser til barn er ett steg videre når det kommer til varme. Vinterbukser er visuelt nesten umulige å skille fra vanlige ridebukser. Termiske ridebukser er derimot tykt fôret og egner seg spesielt godt til veldig kalde dager. De forede termiske buksene ligner på skibukser og trekkes ganske enkelt over de vanlige buksene. Termiske ridebukser for barn egner seg spesielt godt til lange, rolige turer og til daglig arbeid i stallen.

Den rette størrelsen

Et barn vokser fort, og kroppen endrer seg raskt og ofte. Billige vinterbukser til barn kan derfor anbefales, ettersom de antagelig må skiftes ut ganske ofte. Av denne grunn har Horze vinterbukser til barn og smarte termiske ridebukser tilgjengelig til en lav pris.

Enten du er på utkikk etter vinterridebukser til barn i størrelse 110 eller vinterridebukser i XXL finner du et stort utvalg hos oss. Sjekk gjerne ut resten av vårt utvalg av rideklær til barn også. Du kan enkelt sette sammen et komplett rideantrekk til barna dine. Her finner du alt fra klassiske ridebukser og sporty ridetights, til ridestøvler eller leggchaps med ridesko. Vi har også ridehjelmer til barn, ridejakker og ridevester, samt stevneklær til de minste, fra trendy toppmerker som Pikeur og Cavalliera.

Toppkategorier