Mellomsesong SALG
Vinterridebukser til dame

Vinterridebukser til dame

Vinterridebukser gir ekstra varme om vinteren. Det varme fôret sikrer maksimal komfort i kaldt vær.
33 artikler

Kjøp Vinterridebukser til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Et ekstra lag varme i kaldt vær

Vinterridebukser, også kalt thermoridebukser kommer med fleecefôr for å beskytte beina dine mot kjølig vintervær. Velg mellom tradisjonelle ridebukser med fôr eller vinterridebukser du trekker over buksene dine, med god plass til tykke støvler og et ekstra lag under. Ridning i kaldt vær kan være svært komfortabelt så lenge du er kledd etter årstiden.

Nyt rideturen uavhengig av været

Legg til fôrede ridebukser til vintergarderoben for ekstra beskyttelse mot kulden. Noen av Horze sine vinterridebukser kommer med bukseseler. Noen har et ekstra lag med isolasjon, mens andre er vide nederst på beinet slik at du kan bruke dem med dine varmeste favorittsko. Det finnes ikke noe verre enn å være for kald til å nyte rideturen, så vær sikker på at du er klar for vinteren. For å holde varmen på både trening og stevne kan du prøve en av Horze sine klassiske ridebukser med et tynt fleecelag for den lille ekstra komforten.

Om vinteren er et varmt par ridebukser uvurderlig. Det finnes mange typer vinterridebukser, som også blir kalt thermoridebukser. I utgangspunktet har du et valg mellom fôrede ridebukser eller varme ridebukser som dras over vanlige ridebukser eller bukser (som boblebukser). Begge delene vil holde deg varm. En fôret ridebukse er ikke like varm som hvis du kombinerer en ridebukse med en vinterridebukse, men du ser mer stilig ut med en fôret ridebukse enn med et par ekstra vinterridebukser. Hvis du bare ønsker å ri innendørs om vinteren vil et par fôrede ridebukser normalt være nok. Hvis du tenker deg på lengre ritt anbefaler vi vinterridebukser. Disse tykke ridebuksene er ofte laget i softshell, og er tilgjengelig i reflekterende farger, noe som øker sikkerheten din når du rir i mørket. Når du kjøper vinterridebukser kan det være lurt å kjøpe en størrelse større enn du pleier slik at du får god nok plass til å ha ekstra bukser under.

Hovedgrunnen for å kjøpe vinterridebukser er de varmende egenskapene. Samtidig ønsker du fortsatt å bevege seg fritt i dem. De skal være varme nok, uten at de blir for klumpete. I tillegg til det er det mange praktiske egenskaper en termisk ridebukse bør ha. De bør minimum ha kneforsterking for å sikre at du får et godt grep i salen. Helforsterking kan være enda bedre, men det koster ofte mer. Stoffet som brukes i vinterridebukser bør være pustende. En overtrekksbukse bør være enkle å ta av og på. Dette oppnås enklest ved at de har glidelås på hele beinet. Hvis du skal ri ute med dine vinterridebukser er det også kjekt om materialet er vindtett, og minimum vannavvisende. Noen av materialene som brukes til vinterridebukser er også avvisende til støv, hestehår og høy, noe som reduserer behovet for vasking.

Før du vasker dine vinterridebukser må du lese vaskeinstruksjonene på det aktuelle plagget. De fleste vinterridebuksene kan maskinvaskes på en maksimaltemperatur på 30°C, men dette gjelder ikke alle plagg. Vreng ridebuksene når du vasker dem, og unngå bruk av vaskemiddel. Aldri putt vinterridebuksene dine i tørketrommelen. For å tørke dem legges de ut på et flatt underlag, for eksempel på et håndkle. De fleste typer vinterridebukser skal ikke strykes. Mange av vinterridebuksene som du trekker utenpå buksene dine kan tørkes av med en våt klut, noe som kan redusere behovet for vask.

Toppkategorier