Spar 22% på et valgfritt produkt! *
Bruk koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo
Weatherbeeta

Weatherbeeta

WeatherBeeta has been designing and manufacturing horse clothing around the world for over 35 years. Using only the most advanced design and materials, they have been setting the trends since the very beginning.

The brand new ComFiTec range is another milestone in developing horse gear that conforms to the principle of hugology – the perfect blend between science and love.

The revolutionary new ComFiTec turnout rugs are designed to conquer the elements. From materials to fastenings, every rug has been developed with comfort and fit in mind. Whatever the season throws at your horse, you can be sure their rug will hug them as snugly and lovingly as you do.

148 artikler

Weatherbeeta er et dekken som er laget for å imøtekomme hestens individuelle behov.

Dekkenene fra Weatherbeeta er like unike som hesten din. Repel Shell-designet er fremstilt av Teflonbelegg for å gjøre de overlegne kvalitetsdekkenene nærmest evigvarende. Den innovative teknologien gjør at de holder mange sesonger, samtidig som de fremstår som nye. Noe hester er oppsatte på å ødelegge dekkenet sitt for enhver pris, og gjør hva som helst for å komme ut av dem. Hester gnir seg inntil trær og gjerder eller jager på hverandre samtidig som de biter på de andre hestene. Dette kan gi store skader på et standard vinterdekken. Weatherbeetadekken er som rustninger, og tåler selv den villeste lekingen. Den unike teknologien som finnes i Weatherbeetas tekstiler lar dem puste og varme, samtidig som de er sterke nok til å overleve lekne spark og hopp i luftegården.

Dersom hesten foretrekker å løpe fra dekkenet fremfor å dra det av seg, kan det spesielle designet med enkle lukkinger og spenner hjelpe til med å holde dekkenet på plass. Lukkingen er lett å håndtere med menneskehender, men vil lure selv den klokeste hest. I tillegg hindrer det dekkenet fra å skli eller brette seg dersom hesten bestemmer seg for å kle av seg. De polstrede, elastiske beinsnorene og kryssgjordene hindrer dekkenet fra å rotere. Bogspennene har enkle karabinkroker og ekstra borrelåssikring som hindrer at dekkenet løsner, eller at trekk og kald vind kjøler ned hesten din. De fleste Weatherbeetadekken kommer med valgfritt halsdekken som gir mulighet til full beskyttelse fra vinterkulda. Når et robust, varmt og værbestandig dekken er det du trenger utendørs om vinteren, vil Weatherbeetadekken være et godt valg.

ComFiTec-serien innen dekken innebærer fire valg: ComFiTec Ultra gir den ultimate beskyttelse i kaldt vær, og er det beste dekkenet Weatherbeeta noen gang har laget; ComFiTec Premier er et overlegent kvalitetsdekken med god passform til de fleste hester; ComFiTec Plus er et holdbart og en litt rimeligere valgmulighet i denne serien. Vi har også det originale ComFiTec dekken som har alle de klassiske egenskapene til en pris som passer ethvert budsjett.

Utedekken gjør at hesten kan nyte de fleste værforhold utendørs, som er naturlig og sunt. Den rette beskyttelsen mot været kan utgjøre hele forskjellen mellom en glad og varm hest, og en som mistrives. Et utedekken som både puster og er vanntett er ideelt. Fôret i Weatherbeeta sine dekken består av et glatt polyesterlag som hindrer friksjon og hårtap. Pelsen holder seg skinnende blank med det ekstra stoffet i skulderområdet. Thinsulate isolering gir varme uten å være så tykt, og gir dermed komfort uten ekstra tyngde. Weatherbeeta sine dekken er kjent for sine lage skulderkiler, store halelapper og skjæring ved hoftene som gir stor beveglighet og komfort når hesten gresser eller galopperer rundt i luftegården. Med god beskyttelse mot kulden fra Weatherbeeta vil hesten nyte godt av en masse mosjon selv i kaldt vær.

Weatherbeeta-produkter kommer også til hund, slik at du kan finne et matchende dekken til valpen din og lar den matche sin hestevenn. Tilbehør som bogbeskytter (for ekstra beskyttelse av pelsen på skuldrene), beinbelegg, ekstra stropper, spenner og sjabraker er blant de mange andre produktene i Weatherbeetas kolleksjon. Alt er laget av materialer i samme høye standard. Dekken fra Weatherbeeta vil oppgradere hestens garderobe med upåklagelig håndverk, og et navn du kan stole på.

Weatherbeeta er så sikker på at du kommer til å elske disse produktene, at de garanterer for slitestyrke, vanntetthet og pusteevne i tre år. Dersom noen av disse kvalitetene svekkes innen tre års bruk, vil Weatherbeeta erstatte eller reparere produktet uten ekstra kostnader.

Tenk på Weatherbeeta når du tenker på beskyttelse mot kaldt, motbydelig eller vått vær. Vinn over vinterdepresjonen denne sesongen, og frykt ikke kalde temperaturer. Kom dem i møte!