Horze Black Friday - Spar opp til 70%
HORZE-BFWE10*
Zandona

Zandona

Zandonà startet i 1985 med forskning og utvikling av løsninger til plastteknologi. Siden 2005 har merket Zandonà levert produkter som garanterer for kompetanse og profesjonalitet på personlig beskyttelsesutstyr til bruk under ridning, med eksklusiv design, sertifisert og produsert i Italia. Mange års erfaring gjør det mulig for virksomheten å tilby innovative produkter av høy kvalitet med funksjonelt design.
104 artikler
Kjøp Zandona Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Den italienske produsenten Zandona lager beskyttelsesutstyr både til hest og rytter, for å gi trygghet og beskyttelse i alle faser både for konkurranseryttere og hobbyryttere. Zandona bruker innovativ teknologi og førsteklasses plastmaterialer for å oppfylle kravene til beskyttelse innen hestesport.

Zandona har levert sikkerhetsvester til ryttere og beinbeskyttere av svært god kvalitet og kontruksjon til hester siden 2005. Det italienske selskapet var nyskapende i utvikling, forskning og plastteknologi helt fra starten i 1985. Produktene har en unik utforming som beskytter ryggraden på en optimal måte ved støt og fall som fort kan skje i denne sporten. Sikkerhetsvester er helt nødvendig for aktive ryttere, og beskytter ryggen, ryggraden og brystet mot uhell og fall fra hesteryggen. Vesten gir riktig støtte i korsryggen, materialene antibakterielle og svært pustende, noe som gjør den ideell til enhver gren. Sikkerhetsvestene er CE-godkjent EN 1621-1, nivå 1, for å oppfylle sikkerhetsstandarden fra alle aktiviteter innen hest. Vestene er laget av støt absorberende materialer, som kombinert med en sekskantet design gir god bevegelsesfrihet og lite forstyrrelse for rytteren. Plastplatene er laget for å kunne tåle støt, gjennomtrenging og punktering fra utsiden, uten å ødelegge funksjonen til materialene. Systemet vil verken splintre eller sprekke, og plastplatene er både sterke og ventilerte for å gi den beste ventilasjon og komfort. Avtakbare stropper på noen av modellene gjør dem enkle å justere, og gir en perfekt passform til de fleste kroppsfasonger. Den antibakterielle funksjonen sørger for komfort og renslighet, og gjør at den føles som ny selv etter mange vask. Festesystemet i midjen er svært justerbart, slik at vesten gir fleksibel støtte uten å være ukomfortabel. Når du først har opplevd komforten og sikkerheten fra en sikkerhetsvest fra Zandona, kommer du aldri til å ville ri med noe annet.

Stryksokker og belegg fra Zandona er laget for å beskytte hesten når den hopper eller løper, og er ergonomisk utformet til å passe de skjøre leddene til sprang- og feltrittshester. Inni beleggene er det gel og neopren, og noen modeller har karbonfiber som termisk isolerer leddene fra friksjon og støt. Festesystemet er nøye tilpasset, de er lette å feste og kan erstattes om de blir slitt. Det doble låsesystemet hindrer ulykker forårsaket av belegg som løsner. Man kan også få beinbeleggene med saueskinnsfôr, til følsomme hester eller dersom man ønsker noe svært komfortabelt. Beinbeleggene fra Zandona har svært beskyttende funksjoner, som reduserer stress og belastninger på aktive hester samtidig som den beskytter mot slag og støt i alle grener. Målet med et belegg er at de skal være fleksible og beskytte de ømfintlige senene, og Zandona har en rekke modeller slik at man kan finne sitt perfekte belegg etter behov. Tryggheten med belegg fra Zandona sammenlignet med en løs bandasje eller mindre solide belegg vil overbevise deg til å velge Zandona belegg hver eneste gang.