FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
Om oss
Dette er Horze. Vi vil fortelle deg om vår bedrift, hva som kjennetegner oss og hva som skiller oss fra de andre. Møt vårt team med sponsor-ryttere. Få informasjon om ledige stillinger. Vi ønsker tilbakemeldinger velkomne og oppfordrer til spørsmål og kommentarer. Kontakt oss når som helst.

Champions aim higher

Vi er svært stolte av vårt talentfulle og hardtarbeidende team med ryttere. For oss representerer de framtiden i rideverdenen. Noen av dem er nåtidens ledende talenter, mens andre kommer til å glimte til på internasjonale arenaer i framtiden. Våre ryttere har inspirerende ambisjoner, og vi støtter dem hundre prosent i jakten på sine drømmer.

Hailey Guard
USA
Dressur

En tidlig kjærlighet til hester gjorde at Hailey startet med ridetimer allerede da hun var fem år. Hennes ridning fortsatte å utvikle seg gjennom årene, takket være jevnlig trening i flere ulike grener. Etter hun startet Guardian Dressage har Hailey vist fram sin egen KWPN-hoppe Dalwhinney, og sammen er de 2017 Region One 2nd Level Open og 2nd Level Musical Freestyle-mestere.

Ida Johansen
Norge
Sprang

Ida fikk sin første hest i en alder av 13. Etter at hun kjøpte hesten Lady Catalina i 2009 kom Ida seg med på det norske landslaget. Hennes mål som seniorrytter er å ha gode, jevne runder i Grand Prix-klasser, og trene unge og nye hester som skal opp og fram i sporten..

Ashley Kehoe
USA
Feltritt

Ashley ble født inn i en familie som ikke drev med hest, men hennes interesse startet ved fireårsalderen, og da tigget hun om å få ta ridetimer. Med hennes målrettede arbeid, naturlige talent for ridning og lidenskapen for alt rundt hest rir Ashley nå for 4*-rytteren Michael Pollard, samtidig som hun trener sin unghest D.A. Vittoria opp i klassene. Ashleys mål er å bli en suksessfull 4* rytter, som kan bidra positivt på det amerikanske feltrittslaget.

Nina Braaten
Norge
Sprang

Ridning har vært en stor del av Ninas liv siden hun var 12 år. Hun har blant annet vunnet individuelt gull i Scandiavian Championship, og var en del av teamet som vant CSIO4* under Norway Grand Prix i 2005. Hun har oggså tatt førsteplass i Nations Cup CSIO4* i Poznan, og bronse i VM for hingster med Favoritas.

Tina Lund
Danmark
Sprang

Tina har opplevd en fenomenal suksess i hennes karriere. Når vi ser på hennes titler kan vi blant annet nevne 19 danske mesterskaps-titler, to seire i verdenscupserien, gull i EM og flere internasjonale Grand Prix-klasser. Stevne er en stor del av Tinas liv, og hun lever i Dubai hvor hun konkurrerer på de større stevnene.

Nicolai Lindbjerg
Norge
Sprang

Nicolai lever nord i Norge hvor han driver et treningssenter. Med sine syv hester konkurrerer han over hele Europa, både individuelt og på det norske landslaget. Nicolai ble nummer tre under NM i 2010 og han har representert Norge i verdenscupen i Mechelen, Belgia i 2010 hvor han fikk en 14. plass.