Sommersalget er startet! Spar opptil 40% på sommerprodukter *
Spar nå
* Kampanjeinfo
Om oss
Dette er Horze. Vi vil fortelle deg om vår bedrift, hva som kjennetegner oss og hva som skiller oss fra de andre. Møt vårt team med sponsor-ryttere. Få informasjon om ledige stillinger. Vi ønsker tilbakemeldinger velkomne og oppfordrer til spørsmål og kommentarer. Kontakt oss når som helst.

Champions aim higher

Vi er svært stolte av vårt talentfulle og hardtarbeidende team med ryttere. For oss representerer de framtiden i rideverdenen. Noen av dem er nåtidens ledende talenter, mens andre kommer til å glimte til på internasjonale arenaer i framtiden. Våre ryttere har inspirerende ambisjoner, og vi støtter dem hundre prosent i jakten på sine drømmer.

Ida Johansen
Norge
Sprang

Ida fikk sin første hest i en alder av 13. Etter at hun kjøpte hesten Lady Catalina i 2009 kom Ida seg med på det norske landslaget. Hennes mål som seniorrytter er å ha gode, jevne runder i Grand Prix-klasser, og trene unge og nye hester som skal opp og fram i sporten..

Nina Braaten
Norge
Sprang

Ridning har vært en stor del av Ninas liv siden hun var 12 år. Hun har blant annet vunnet individuelt gull i Scandiavian Championship, og var en del av teamet som vant CSIO4* under Norway Grand Prix i 2005. Hun har oggså tatt førsteplass i Nations Cup CSIO4* i Poznan, og bronse i VM for hingster med Favoritas.

Nicolai Lindbjerg
Norge
Sprang

Nicolai lever nord i Norge hvor han driver et treningssenter. Med sine syv hester konkurrerer han over hele Europa, både individuelt og på det norske landslaget. Nicolai ble nummer tre under NM i 2010 og han har representert Norge i verdenscupen i Mechelen, Belgia i 2010 hvor han fikk en 14. plass.