PRISER OG FRAKTKOSTNADER


Produktprisene i vår nettbutikk inkluderer merverdiavgift, men inkluderer ikke fraktkostnader. Våre nåværende fraktpriser er:
 

Fraktkostnader i Norge fra en ordreverdi på 1190 kr - 0,00 kr - gratis frakt

Fraktkostnader i Norge under en ordreverdi på 1190 kr - 69 kr

 

Alle bestillinger gjort i Horze sin nettbutikk leveres innen 3-5 virkedager etter at bestillingen ble foretatt. Horze forbeholder seg retten til forsinkelser i sesonger og ved kampanjer. For bestillinger med brodering, vil det ta 1 - 3 ekstra dager å behandle bestillingen. Vær oppmerksom på at forsendelser ikke kan leveres til postboks-adresser.

* Flere av produktene bestilles fra en samarbeidspartner, som medfører en lenger leveringstid. Vennligst se leveringstid på siden til hvert produkt. Forventet leveringsdato vises også i kassen.

Fri frakt-kampanjer gjelder bare for levering til postkontor. Kunden bør være forberedt på å betale en ekstra avgift, oppgitt i handlekurven, dersom kunden ønsker å ha hjemkjøring eller velger å betale kontant ved levering. Fri frakt gjelder ikke for produkter som har ekstra fraktkostnader, som vogner og større produkter som transportutstyr for kjæledyr. Hvis et produkt har spesielle fraktkostnader, vil dette stå på produktsiden.

Dersom det oppstår en klar prisfeil (som forbrukeren innenfor rammene av forbrukerrettigheter bør forstå at er feil), forbeholder selger seg retten til å kansellere en bestilling og ikke selge varen til feil pris.