Hesteutstyr

Hesteutstyr

Hesteutstyr med alt fra saler til hodelag i kvalitetshåndverk finnes til alle grener. Vi tilbyr hesteutstyr som gir en matchende look med alt fra grimer til beinbeskyttere.
3704 artikler
Kjøp Hesteutstyr Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Du finner hesteutstyr til alle grener i det store utvalget til Horze.

Velg et nydelig, nytt hodelag med flotte detaljer og sømmer når hesten skal fremstå litt ekstra elegant. Det vakre kvalitetslæret og håndverket fra Horze er laget for å vare, og se bra ut. Martingaler, hjelpetøyler og annet utstyr er laget for å matche hodelagene fra Horze. Tøyler i lær, gummi eller web kan også matches eller byttes rundt etter behov. Bitt fra Horze er i et utmerket kvalitet, og du finner modeller til alle grener i et stort utvalg av størrelser. Gjorder kommer i web, ull eller lær til enkel turridning til en gjord som får dressursalen din til å sitte perfekt. Salene fra Horze får du til en rimelig penge, og passer til nybegynnere eller som et ekstra alternativ for lærlinger eller oppstallører. Den enkle allround designen på Horze sine saler er kombinert med kvaliteten til en dyrere sal, men til en pris andre ikke kan matche. Bytt ut stigbøyler og stigbøylereimer, vi har et stort utvalg til en god pris.

Du finner alt hesteutstyret du trenger i kvaliteten du forventer å få fra Horze.

Grimer, dekken og annet utstyr fra Horze er laget i svært gode materialer og selges til en rimelig pris slik at du kan gjøre salrommet eller hestens garderobe komplett. Du finner dekken til alle årstider, fra tidlig vår til den kald vinter enten hesten trenger beskyttelse mot kulde, regn eller insekster, og du får dem i stilige farger og mønstre som matcher hestens tepper, sjabraker, ørehetter eller beskyttere. Velg utstyr med reflekser når du må ri i mørket, slik at du blir mer synlig. Horze har alt utstyret du trenger for å få glede av ridningen på en moteriktig måte.