Ørehetter

Ørehetter

Ørehetten beskytter hestens sensitive ører mot lyder og bråk fra publikum, og lar hesten konsentrere seg om jobben sin på stevner. Disse ørehettene er stilfulle og holdbare.
85 artikler

Kjøp Ørehetter på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ørehetten fjerner støy, og ser spektakulær ut på konkurransebanen. 

Sett en trendy ørehette på hestens hodelag for å hindre forstyrrelser som støv og bråk plager hesten din under trening eller konkurranse. Tynn bomull eller netting beskytter hestens ører mot ting som kan forstyrre og skremme hesten under seriøs trening. Disse hettene kan også eliminere hoderisting og andre uvaner, noe som gjør det hyggeligere å ri. Ørehetter er et godt alternativ når du vil holde hesten glad og fokusert. De heklede hettene kommer i farger som passer til hestens hode og matcher utstyret ditt, og er laget med god lufting slik at den er komfortabel for hesten å jobbe med. Kantbånd og andre detaljer gir den en flott finnish. Ørehetter kan også broderes for å få en personlig stil, og noen har til og med rhinestones og satengtau på kantene.

Ørehetten beskytter hestens sensitive ører, og lar den konsentrere seg om jobben sin.

Ørehette er et must på stevner, for at hesten ikke skal bli forstyrret. Hold hesten fokusert og gi den en elegant stil. Disse ørehettene kan også redusere støy fra publikum, slik at forstyrrelsene blir minimale på konkurransebanen samtidig som man får en elegant stil. Du kan matche ørehetten med resten av utstyret til hesten din, som sjabraken slik at man får en gjennomført stil. Lett bomull og netting kombinert med heklet stoff gjør dem enkle å vaske, og de vil se nye ut i lang tid. Velg mellom utallige fargekombinasjoner, og få brodert ditt monogram for å få litt ekstra stil.