Om oss
Dette er Horze. Vi vil fortelle deg om vår bedrift, hva som kjennetegner oss og hva som skiller oss fra de andre. Møt vårt team med sponsor-ryttere. Få informasjon om ledige stillinger. Vi ønsker tilbakemeldinger velkomne og oppfordrer til spørsmål og kommentarer. Kontakt oss når som helst.

Det unike båndet mellom hest og rytter

Det unike forholdet mellom hest og rytter er selve kjernen i ridesporten. Å tilby eksepsjonelle produkter til rytteren som styrker dette båndet har alltid vært vår drivkraft. Vi fortsetter å spre lidenskapen for ridning, i henhold til vårt motto: Det er en livsstil.

Slik begynte det...

I 1982 startet hestevennen Gunnar Gangsø med en enkel produksjon av hestesko, hesteseler og dekken i den lille finske byen Lahti. Lidenskapen for sitt arbeid, og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene gjorde at Gangsø ble et navn folk la merke til. Han utvidet gradvis sitt firma i Finland, og veien videre ut i Europa var ikke lang.

Finn våre butikker her

Du finner et stort utvalg av rytter- og hesteutstyr i våre Horze-butikker over hele Europa. I tillegg samarbeider vi med hundrevis av utstyrsbutikker rundt om i verden, hvor du kan få tak i våre produkter.