Sjabrak - holder salen ren. Sjabrak online, Horze.no
Sikkerhet først!
30% rabatt på Horze hjelmer & sikkerhetsvester
Sjabraker

Sjabraker

Sjabrakker finnes i alle mulige fasonger, materialer og farger for å passe til enhver rytters smak. Velg mellom klassiske sjabraker til dressur eller allround, eller en voilock som følger formen på salen din.
444 artikler

Kjøp Sjabraker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Sjabraker fra Horze kommer i alle fasonger, modeller og farger, som tilfredsstiller enhvers smak og behov.

En fargerik sjabrak er en perfekt måte å sette litt farge på stilen din. De kvadratiske sjabrakene til allround- og dressursaler kommer i en rekke farger med kontrastfarge på kantene, slik at de passer med dine stallfarger. Med et godt vattert dressursjabrak med høy skjæring over manken får du både polstring og støtte mens du rir. Allround sjabrakene passer både til sprangsaler og allroundsaler, og beskytter ryggen på en moteriktig måte. Bølge- eller rutesømmene på det pustende og fukttransporterende materialet gir god ventilasjon, komfort og selvfølgelig en personlig stil. Horze sine sjabraker vil fortsette å se helt nye ut i lang tid ettersom de kan vaskes i maskin og tørkes på snor etter daglig bruk.

Sjabraker er noe alle aktive hester og ryttere må han.

Velg din favorittfarger, eller en enkel, klassisk hvit sjabrak som et ekstra, komfortablet lag under salen. Sjabrakene har stropper til gjorden og borrelåsfester slik at den ikke sklir mens du rir. Det er også mulig å brodere navn eller monogram på din favorittsjabrak fra Horze. Sjabrakene er også en flott gave til enhver rytter. Det er lurt å ha flere ekstra sjabraker i dine favorittfarger, slik at du kan dele dem med venner og dermed mikse og matche.