Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!

Sjabraker

Sjabrakker finnes i alle mulige fasonger, materialer og farger for å passe til enhver rytters smak. Velg mellom klassiske sjabraker til dressur eller allround, eller en voilock som følger formen på salen din.

Filtrer
Filtrer
Slett alle
Sortering
Merker
Farge
Størrelse
Størrelse Slett alle
Pris
Pris
Dine filtre:
534 artikler

Sjabraker fra Horze kommer i alle fasonger, modeller og farger, som tilfredsstiller enhvers smak og behov.

En fargerik sjabrak er en perfekt måte å sette litt farge på stilen din. De kvadratiske sjabrakene til allround- og dressursaler kommer i en rekke farger med kontrastfarge på kantene, slik at de passer med dine stallfarger. Med et godt vattert dressursjabrak med høy skjæring over manken får du både polstring og støtte mens du rir. Allround sjabrakene passer både til sprangsaler og allroundsaler, og beskytter ryggen på en moteriktig måte. Bølge- eller rutesømmene på det pustende og fukttransporterende materialet gir god ventilasjon, komfort og selvfølgelig en personlig stil. Horze sine sjabraker vil fortsette å se helt nye ut i lang tid ettersom de kan vaskes i maskin og tørkes på snor etter daglig bruk.

Sjabraker er noe alle aktive hester og ryttere må han.

Velg din favorittfarger, eller en enkel, klassisk hvit sjabrak som et ekstra, komfortablet lag under salen. Sjabrakene har stropper til gjorden og borrelåsfester slik at den ikke sklir mens du rir. Det er også mulig å brodere navn eller monogram på din favorittsjabrak fra Horze. Sjabrakene er også en flott gave til enhver rytter. Det er lurt å ha flere ekstra sjabraker i dine favorittfarger, slik at du kan dele dem med venner og dermed mikse og matche.