Om oss
Dette er Horze. Vi vil fortelle deg om vår bedrift, hva som kjennetegner oss og hva som skiller oss fra de andre. Møt vårt team med sponsor-ryttere. Få informasjon om ledige stillinger. Vi ønsker tilbakemeldinger velkomne og oppfordrer til spørsmål og kommentarer. Kontakt oss når som helst.

Ledige stillinger - bli en del av teamet!

I vår teknologibaserte, hurtigvoksende firma er du den rette personen hvis du er motivert og engasjert. Dette er viktigere enn både erfaring og kompetanse! I tillegg til et hyggelig arbeidsmiljø og fleksibel arbeidstid, vil vi gi deg en ting: et interessant og spennende perspektiv på din framtid! Vil du være en del av vårt internasjonale team?

# Arbeidsbeskrivelse
Avdeling
Lokasjon
For tiden har vi ingen ledige stillinger.

Din søknad

Din søknad bør inneholde tre elementer: et kort søknadsbrev, din CV og dine referanser fra skole, studier eller tidligere arbeid.

Føl deg fri til å fortelle oss hvorfor du er den rette kandidaten for jobben ved å komme direkte til poenget - vi imponeres ikke over tomme ord og linjefyll. Vi vil vite hvorfor du tilhører Horze, hva du har gjort før, hvilke sterke egenskaper du har og hvilke verdier du vil tilføre vårt firma. Vi ser fram til å møte deg!

De neste tre steg:

  1. Forbered dine søknadsdokumenter
  2. Send dem som en PDF til: hr@horze.com
  3. Vent på at vi ringer deg (vi kontakter deg så snart vi kan)

Våre verdier, din fordel!

Individuelt:

Ikke mer slips og krager! Du kan være deg selv. Din individualitet betyr noe for oss.

Fleksibelt:

Vi holder oss ikke til byråkratiske strukturer og status quo - vi vil høre dine ideer og forslag!

Motivert:

Engasjement og åpenhet for læring er viktigere for oss enn bare god kompetanse og referanser!

Optimistisk:

Vi fokuserer på løsninger istedenfor problemer. Vårt glass er alltid halvfullt.

Åpent sinn:

Vi konkurrerer ikke, men jobber sammen som et team. Dette er vår styrke!

Respektert:

Vi respekterer hverandre - mangfold er nøkkelen.

Motivert team

Det jeg liker best med å jobbe for Horze er lagånden til mine kolleger som sammen jobber mot samme mål! Vi jobber sammen med de utfordringene som kommer slik at vi finner de beste løsningene!

Therese

Butikksjef i Horzebutikk

Innovasjon og teknologi

Med Horze liker jeg den stadige streben etter innovasjon og kontinuerlig forbedring. Samtidig er hovedfokuset vårt på å selge gjennom digitale kanaler, noe som betyr at jeg kan implementere mine ideer og forslag til et bredt publikum.

Peter

Pris & portfolio manager

Fleksibel med framtidsperspektiv

Vi jobber sammen for å kontinuerlig forbedre oss selv og vårt team. Takket være implementeringen av et flatt hierarki kan jeg utvikle og planlegge mine neste karrieresteg.

Emilie

Kundeservice