« Tilbake / Merker / Ariat

Ariat Ariat Norfolk Beanie

649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Earth Heather
Earth Heather Ariat Norfolk Beanie
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Med sine overdådige pom- og kabelstrikkede sømmer kan Norfolk overleve på utseende alene, men designet er like fokusert på bærekraft. Laget med en Polylana® ullblanding som er enklere for miljøet enn akryl og har et resirkulert fleecefor.

Egenskaper:

  • Mit ihrem opulenten Bommel und der Zopfstrickoptik bietet die Norfolk nicht nur einen toll Look, sondern ist auch auf Nachhaltigkeit ausgelegt. Den beste modellen er en Polylana®-Wollmischung, den er velegnet som akryl, og den har en Futter fra resyceltem Fleece.

Teknisk beskrivelse:

Repreve® fleecefôr 70 % resirkulert polyester, 30 % ull Effektiv Polylana® ullblandingsstrikk

Produkt-ID: QBCD9

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: