FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Pro flex bandasjer

Produkt-ID: 18220

kr 29,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Pro flex bandasjer
kr 29,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Pro flex bandasjer
kr 29,00
Horze bandasjebag
kr 159,00
Horze Pro flex bandasjer
Beskrivelse

Beskrivelse

Fleksbandasjer er fine å ha over sår eller som ekstra beskyttelse under beleggene.


Beskytt sår eller støtt opp med denne fleksible, selvheftende engangsbandasjen. Fin å bruke under beinbelegg. Kan også brukes under ridning, med bør brukes under bandasjen. Enkel å rive av, og fester seg når den bandasjeres. Hvert lag fester seg til det neste, uten bruk av fester. Suger ikke til seg fukt eller bakterier.


Egenskaper:


  • Selvheftende
  • Lett å rive av i ønsket lengde
  • Lett
  • Tøyelig
  • Pustende
  • Økonomisk
  • Selges enkeltvis

Teknisk beskrivelse:


Lengde: 4,6 meter.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Finntack Pro Quality Bandage
0 Likes

Jeg har alltid i reserve slike selvklebende bandasjer Finntack Pro. Jeg bruker begge deler for å fikse den vanlige bandasjen, og i stedet for polstrede jakker. Pustende, pålitelig og høy kvalitet. Prisen er rimelig.

Bra for kirurgiske dressinger for hunder
3 Likes

Disse bandasjene er veldig bra for hundekirurgi. Hunden min hadde et kirurgisk sår under magen, og veterinærens bandasjer gikk opp hele tiden eller gled ned til hoftene. Videre ble hun allergisk mot veterinærens dressinger, og det fikk meg til å prøve disse bandasjene. De holder seg på plass.

Størrelse: Liten
Fungerer fint
1 Likes

Hesten min hadde en riper som utviklet cellulitt, og siden han er på 24/7 turnus måtte jeg holde den beskyttet. Jeg brukte vetrap de første par dagene og bestemte meg for å prøve flex-bandasjene. De fungerte veldig bra og hadde litt mer lim enn vetrap (selv om dette gjorde det litt vanskeligere å gå av rullen). Jeg ville nok kjøpt litt mer under et salg, men med vanlig pris og frakt ville det ikke være verdt det.

Størrelse: Liten
Tommelen opp!
0 Likes

Etter min mening hører selvklebende bandasjer i hvert førstehjelpsutstyr og er derfor et must for hver hesteeier! Verdien for pengene er upåklagelig, og med tanke på kvalitet er de verken bedre eller dårligere enn de selvklebende bandasjene.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.