Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Baucher bitt

Produkt-ID: 13226

kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Baucher bitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkle stenger kombinert med et godt bitt til sensitive munner.


Baucherbitt er en standard hengende trinse, og ettersom det er laget i rustfritt stål vil det aldri ruste, bøyes eller ryke. Ringen på toppen festes til sidestykkene på hodelaget, og tøylene i de større ringene. Dette bittet kan brukes i dressur som en vanlig trinse, eller på kandar som bridonbitt. Bittet har akkurat passe vektstangeffekt, og er ideelt til hester med sensitiv munn.


Egenskaper:


  • Todelt trinse
  • Rustfritt stål
  • Massivt

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 13 mm C.L: 110 mm.


Vaskeanvisning:


Vask alltid bittet etter bruk. Fjern bittet fra hodelaget og legg det i varmt vann. Bruk en liten børste for å fjerne smuss. Tørk av med et rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Endelig litt som hesten min liker!
5 Likes

Hesten min elsker denne biten. Vi har gjort alt .... bare ødelagt, dobbelt ødelagt, stolpe, lykkelig munn ..... det var ikke mulig å ri ham ved tøylen, enn si at han hadde tygd. Protesen tok han uten å nøle, begynte straks å tygge og en halvtime senere har han tatt av uten hjelp fra min side, hodet. Kan være bedre fra behandlingen (skrik), men til denne prisen trenger du ikke forvente noe stort. For å teste den var perfekt på lang sikt en Baucher-bit kjøpt i bedre kvalitet.

Fin bit for en hyggelig pris
0 Likes

Etter å ha undersøkt ideer om en følsom hest, bestemte jeg meg for å prøve en baucher, men ville ikke bruke mye penger på noe som måren min kanskje ikke liker. Jeg fikk denne biten i salg og kunne ikke være mer fornøyd med den.

0 Likes

Jeg kan ikke si at dette er av bedre kvalitet enn andre biter jeg har sett, men jeg var veldig fornøyd med å finne en tynnbukker til hesten min til en så rimelig pris og i den størrelsen jeg trengte.

vil bestille det igjen
0 Likes

Jeg er fornøyd, men tennene knirker noen ganger når du sykler. Ponnien min er også veldig fornøyd med den ... Perfekt for prisen

Elsker det!
0 Likes

Den 7 år gamle grønne QH-hoppa jeg sykler elsker denne biten. Det stilnet munnen hennes, akkurat den rette mengden heving for å hjelpe meg å sminke henne og holde henne i en ramme. Frakten var rask og problemfri.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.